Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 46 47 48 49 50 ... 52 53 »

   Після невдалого виїзду до с.Парафіївки минулої неділі-"городяни" збиралися 3 дні підряд на тренування:у суботу(5\03) і в понеділок(7\03) в спортзалі гімназії,а в неділю(6\03)-в спортивній школі.Щоб якось урізноманітнити буденний графік тренувань у понеділок,на тренуванні,було розіграно товариський кубок.Тут приймали участь 3 команди від ФК"РОСТОК",4-збірна від місцевих хлопців,5-міні-футбольна команда ФК"ВЕТЕР".Кубок був виграний однією з команд від  ФК"РОСТОК",дві інших представниці від "городян" зайняли відповідно 2 і 3 місця.Цим товариським турніром всі гравці задоволені.Подібний турнір було розіграно в цьому ж спортзалі в цей же день з участю 2-х команд "Юності" і команди із с.Монастирище.Всі мали показали себе із кращої сторони.

   Щодо трансферів,то за неофіційною інформацією нападник ФК"РОСТОК" Гонтаренко Ігор готовий був перейти у команду із Припутнів,і навіть оголосив про це керівництву,але десь через два тижні це оголошення бул ... Читати далі »

Переглядів: 439 | Додав: trener | Дата: 09.03.2011 | Коментарі (0)

   У неділю,27 лютого,ФК"Росток" виїздив у село Парафіївка для тренувального матчу із командою "МКК".Було зіграно 2 тайми по 30 хв.Кінцевий результат 3-8 на користь "ірисок".

   Щодо гри,то перевага була у гравців молочно-консервного комбінату,хоча й "городяни" добре грали,але далося взнаки відсутність деяких гравців основного складу.Більш гострими були завершальні дії гравців "МКК".Результат як-то кажуть,на лице.

   Також штурмовики зіграли й другий свій матч проти збірної Парафіївки,який також програли з рахунком 4-5.Тут просто немає слів це охарактеризувати.

   У смт.Парафіївка від ФК"РОСТОК" їздили такі гравці:

-Супрун Максим;

-Климчук Юрій;

-Солов"ян Олег;

-Дем"янець Володимир;

-Сапсай Володимир;

-Цвірко Андрій;

-Дейнека Микола;

-Обітоцький Володимир;

-Забіла Олександр.

   Після матчів тренер "городян" Салата Ол-др Григорович сказав,що грали сьогодні б ... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: trener | Дата: 27.02.2011 | Коментарі (1)

   У суботу,19 лютого,відбулися обласні змагання з міні-футболу(5 на 5) у смт.Короп,які для нашої команди,на жаль,закінчилися.Суперниками в нас були досвідчені команди з Корюківки,Семенівки,Новгород-Сіверського і с.Понуриці Коропського району.


                                                            1 тур

                                           "Корюківка"   6-0   "Росток"

                                                            2 тур

                        ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: trener | Дата: 21.02.2011 | Коментарі (1)

   У суботу,19 лютого,відбудуться обласні змагання з міні-футболу.Від Ічнянського району поїде 2 команди:"Росток" в суботу,і "МКК-Сінком" в неділю.Цей турнір буде проходити в смт.Короп.Від команди ФК"РОСТОК" поїде тільки 10 чоловік:

-Млинець Євген

-Іваньков Віктор

-Гужва Дмитро

-Супрун Максим

-Солов"ян Олег

-Петруша В"ячеслав

-Обитоцький Юрій

-Климчук Юрій

-Дейнека Микола

-Цвірко Андрій.

   В заявку потрапили ті гравці,яких вибрав тренер.Поки що,невідомо представники яких команд будуть на змаганнях.Про ці та інші деталі змагань дивіться пізніше на нашому сайті.

Переглядів: 496 | Додав: trener | Дата: 16.02.2011 | Коментарі (1)

  І так,завершився черговий чемпіонат району з міні-футболу,в якому наша команда ФК"РОСТОК"("ШТУРМ") зайняла 3-тє місце!!!       

   В заключних 3-х  турах "городяни" зустрічалися з: 

                                                       7 тур

                                        "Динамо"   2-2   "РОСТОК"

                                                       8 тур

                                         "РОСТОК"   3-0   "Дорогінка"

                                                        9 тур

                                          "Нива"    1-5   "РОСТОК"

    Саме в заключний день змагань команда особливо показала свій характер.Всі гравці "городян" були настроєні на призові місця.Може десь могли б і краще зіграти,але...й на цьому,як то кажуть,ДЯКУЄМО!)))

   На протязі 3-х тижнів в змаганнях за ФК"РОСТОК" були задіяні такі гравці:Млинець,Гужва.Дейнека,Купка,Сапсай,Дем"янець,Солов"ян,Петруша,Супрун,Кізуб,

Обитоцький, ... Читати далі »

Переглядів: 587 | Додав: trener | Дата: 13.02.2011 | Коментарі (2)

   У неділю,6 лютого,були зіграні 4,5 і 6 тур чемпіонату району з міні-футболу.

   В 4-му турі ФК"РОСТОК" зустрівся із "Надіею"(с.Припутні).програючи по ходу гри 1-5,"Городяни" все ж зібралися і звели рахунок до 4-5,ще треба було б "піджати" припутнян,але...інцидент,який стався,тільки убив темп гри,яка так і закінчилась.В чому полягав інцидент?Гравця "Ростока" Климчука Юрія мало не покалічили,той залетів на стінку спортзала,а гравець,який поставив підніжку,навіть не вибачився.Після цього невдоволені вболівальники "городян" помчали розбиратися в чому річ.Припутняни підключилися.В результаті-розбита губа Сапсая В.

   Тепер можемо сказати,що між гравцями "РОСТОКА" і "Надіі" уже перед чемпіонатом(велике поле) зав'язалися такі недобрі відносини.Моя думка по цьому інциденту-це дискваліфікація гравця "Надіі" до кінця чемпіонату.

   Щодо інших матчів "городян",то в 2-ій грі "РОСТОК" зустрічався з "Агротрейдом".Це була дуже вихвалена ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: trener | Дата: 08.02.2011 | Коментарі (2)

30 січня,в неділю,відбулися 1,2 і 3 тури чемпіонату району з міні-футболу. Ось результати "городян":

                                                      1 тур

                                   ФК"Росток"   5-2   ФК"Юність"

                                                      2 тур

                                   ФК"Ветер"    3-6    ФК"Росток"

                                      &n ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: trener | Дата: 31.01.2011 | Коментарі (0)

Команда зібралася 23 січня на тренування,яке проходило в міській спортивній школі.Були присутні 12 гравців.В цей день робота була спрямована більше на техніку і тактику.Також стало відомо,що на наступну неділю,а саме 30 січня розпочнеться чемпіонат району з міні-футболу.Кількість команд поки що невідомо.Тренер "городян" Салата Ол-др Григорович заявив,що в змаганнях будуть брати участь 2 команди,як і в кубку району.Тільки можлива невелика рокіровка складів,тобто,команди трохи обміняються гравцями.Участь у змаганнях під питанням у Самойленка Віктора,у нього зажатий нерв,тому лікарі рекомендують утриматися від навантажень,також Гонтаренко Ігор,у якого проблеми особистого характеру,але до змагань він пообіцяв їх вирішити.А так начебто всі готові до бою.Що ж,будемо надіятись на призові місця!!!!!
Переглядів: 519 | Додав: trener | Дата: 25.01.2011 | Коментарі (0)

Зараз "городяни" займаються 2 р. на тиждень: у суботу і у неділю.Але тренер команди говорить, що можливо буде ще одне тренування, в середу або в четвер.Поступово до занять в основній групі повертається Володимир Марченко, який не з'являвся в команді з кінця сезону. Але тепер начебто все нормально, він і в цьому сезоні буде радувати уболівальників своєю класною грою. 

Ще одна хороша новина.По словами директора ФК "Росток" Кияновського В.П. команда буде зареєстрована офіціально.І це вже буде Футбольний клуб "РОСТОК". 

Також у даний момент ведуться переговори про форми "городян". За словами замовників футболки будуть зелені, а шорти чорні.Самі форми доставлені в офіс команди будуть через 2-3 тижні. 

Днями в спортивну школу м. Ічня прийшло сповіщення, що змагання з міні-футболу в нашій зоні відбудуться 19 і 26 лютого.Поки невідомо де вони будуть проходити, але припускаємо, що або в с.Парафіівка, або в м.Ніжин. Тренер "городян" сказав, що команда на ці ... Читати далі »

Переглядів: 551 | Додав: trener | Дата: 18.01.2011 | Коментарі (1)

2-го січня відбулося перше тренування "городян" у цьому році.На ній розглядалися плани команди на майбутнє.Але оскільки з різних причин гравців було мало, то нічого серйозного прийняти не удалось.Точно було сказано тільки те, що попереду обласні змагання з міні -футболу та з футболу (на стадіоні). Вони відбудуться десь у лютому, і ФК "Штурм" туди поїде по-любому. 

Також проводилися тренування 8 і 9 січня в спортзалі гімназії, де явка гравців вже була кращою.

 Порадували своєю присутністю капітан команди Гонтаренко Ігор, а також Дем'янець Володимир, які вже займаються в основній групі. Але особливо були задоволені поверненням захисника "городян" Кізуба Ігора, який в цьому чемпіонаті травмувався (перелом ключиці) в 1 турі в грі з "Надією". Але тепер він провів своє перше тренування зі своєю командою. Будемо сподіватися, що він допоможе "Штурму" у цьому сезоні. 

 Десь в кінці січня на сайті буде оновлено фотографії. Там будуть передані важкі і ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: trener | Дата: 09.01.2011 | Коментарі (1)