Головна » 2011 » Січень » 18 » Важкі будні
17:20
Важкі будні

Зараз "городяни" займаються 2 р. на тиждень: у суботу і у неділю.Але тренер команди говорить, що можливо буде ще одне тренування, в середу або в четвер.Поступово до занять в основній групі повертається Володимир Марченко, який не з'являвся в команді з кінця сезону. Але тепер начебто все нормально, він і в цьому сезоні буде радувати уболівальників своєю класною грою. 

Ще одна хороша новина.По словами директора ФК "Росток" Кияновського В.П. команда буде зареєстрована офіціально.І це вже буде Футбольний клуб "РОСТОК". 

Також у даний момент ведуться переговори про форми "городян". За словами замовників футболки будуть зелені, а шорти чорні.Самі форми доставлені в офіс команди будуть через 2-3 тижні. 

Днями в спортивну школу м. Ічня прийшло сповіщення, що змагання з міні-футболу в нашій зоні відбудуться 19 і 26 лютого.Поки невідомо де вони будуть проходити, але припускаємо, що або в с.Парафіівка, або в м.Ніжин. Тренер "городян" сказав, що команда на ці змагання поїде по-любому і в заявку потраплять 10 чоловік.Ті, які не відвідують тренування, нехай не оббігти ні на тренера, ні на гравців, які потраплять на ці змагання.Ще Олександр Григорович сказав, що все-таки треба з'їздити в с. Парафіівка і "відчути" там їхній спортзал, все-таки 5 на 5-це вже зовсім не та гра, що 4 на 4.Виїзд в сільський спортзал запланований на цю, або в крайньому випадку, на наступну неділю.

Переглядів: 551 | Додав: trener | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
0  
1 Кеп   (23.01.2011 22:48) [Матеріал]
30 січня начинаеться чемпионат району з міні-футболу!!!!!!Готуемося і переможемо!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]