Головна » 2011 » Лютий » 28 » Перевірили готовність
23:50
Перевірили готовність

   У неділю,27 лютого,ФК"Росток" виїздив у село Парафіївка для тренувального матчу із командою "МКК".Було зіграно 2 тайми по 30 хв.Кінцевий результат 3-8 на користь "ірисок".

   Щодо гри,то перевага була у гравців молочно-консервного комбінату,хоча й "городяни" добре грали,але далося взнаки відсутність деяких гравців основного складу.Більш гострими були завершальні дії гравців "МКК".Результат як-то кажуть,на лице.

   Також штурмовики зіграли й другий свій матч проти збірної Парафіївки,який також програли з рахунком 4-5.Тут просто немає слів це охарактеризувати.

   У смт.Парафіївка від ФК"РОСТОК" їздили такі гравці:

-Супрун Максим;

-Климчук Юрій;

-Солов"ян Олег;

-Дем"янець Володимир;

-Сапсай Володимир;

-Цвірко Андрій;

-Дейнека Микола;

-Обітоцький Володимир;

-Забіла Олександр.

   Після матчів тренер "городян" Салата Ол-др Григорович сказав,що грали сьогодні без якогось особливого бажання,без запалу,і що після 8 березня вже почнеться повноцінна підготовка до сезону 2011 р. на великому полі.Також сказав,що ті гравці,які не зможуть себе проявити,просто не будуть грати,тож це буде вже стимул,щоб себе проявити.

   До речі,новим(старим) гравцем ФК"Росток" став Забіла Ол-др,нападник,раніше також грав за нашу команду,тепер знову спробує себе в ролі того,хто буде робити вітер біля воріт суперника))).

Переглядів: 509 | Додав: trener | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
0  
1 killer   (28.02.2011 14:48) [Матеріал]
нічого страшного

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]