Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 47 48 49 50 51 52 53 »

Після виступів у змаганнях кубку району з футболу і зайнятого другого місця, гравцям дали трохи канікул, а вже другого січня команда вийде на підготовку до сезону 2011 року.Планується проведення зборів.В нього будуть входити ранкові кроси і вечірні заняття з м'ячем.Збір розраховується на 2 тижні, але можливі зміни. 

За словами тренера "городян" 2 січня буде полегшена тренування, яка буде складатися з розминки і гри в футбол.Після тренування всі гравці зберуться для вирішення подальших проблем команди, майбутніх задач.Так же гравці разом з тренером відзначать Новий 2011 Рік! 

Про погані новини. У лазареті команди знаходиться капітан команди Гонтаренко Ігор, він ще відновлюється після розтягнення зв'язок, та ж проблема і в захисника Дем'янця Володимира; півзахисник Хаюк Ярослав скаржиться на біль в пальцях правої ноги, на даний момент він обстежується в лікарні. Терміни відновлення невідомими, але будемо сподіватися, що до середини лютого ми обох побачимо в роз ... Читати далі »

Переглядів: 473 | Додав: trener | Дата: 29.12.2010 | Коментарі (3)

І все-таки гравці ФК "Росток" довели, що є ще в районному футболі такі команди, які незабаром піднімуться на вершину футбольного Олімпу.Ось зараз розумієш, що дуже хотілося б команда називалася як і колись-"Штурм". Але з керівництвом не посперечаєшся.І все-таки повернемося до змагань. 

 1 гра для гравців ФК "Росток" виявилася майже "передінфарктною". Першими пропустивши гол, "Городяни" все-таки забили наприкінці за допомогою класного і технічного форварда Климчука Юрія. 

У серії пенальті фортуна посміхнулася "штурмовикам" -1:0. Єдину пенальті забив Супрун Максим.

У фіналі ж "Росток" зустрічався з "МКК". По грі все було рівним, "городяни" ні в чому не поступалися "іриски" і у підсумку 3:3. По пенальті було гірше. "Росток" програв "МКК" з рахунком 1-2.Останню пенальті за "городян" не забив капітан команди Солов'я Олег. 

Дуже шкода, але фортуна сьогодні була на стороні "МКК". Але гравці ФК "Росток" ("Штурм"-назавжди) довели, що в сезон ... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: trener | Дата: 26.12.2010 | Коментарі (0)

26 грудня відбудуться ігри півфіналів і фіналу кубка району з міні-футболу 2010 року.

                                           ПОЛУФІНАЛ


                                      "Росток" - "Рубін"

                                       "Юність" - "МКК"

ФК "Росток" залишається в колишньому складі, а саме-Климчук, Обітоцький, Супрун, Солов'ян, Млинець, Гужва. Задача перед командою було поставлено ще перед змаганнями-потрапити в трійку лідерів. 

Що ж, будемо сподіватися, що воно так і буде.

 За словами тренера "Ростока" Салати Ол-ра Григоровича, по цих змаганнях він побачить підготовку команди перед обласними змаганнями, наскільки всі ... Читати далі »
Переглядів: 475 | Додав: trener | Дата: 23.12.2010 | Коментарі (1)

19 грудня тепер не тільки свято св.Миколая, але і свято для ФК "Росток", адже саме гравці цієї команди вийшли в півфінал у групі з 1-го місця.ВІТАЄМО!!))) 

Всього було 8 команд, вони розділені по двом групам.

Від ФК"Штурм" були 2 команди:

  -ФК"Штурм"(Купка,Сапсай,Цвірко,Задоя,Самойленко,Іваньков,Дейнека).

  -ФК"Росток"(Млинець,Гужва,Солов'ян,Климчук,Обітоцький,Супрун).

                                              ГРУПА   1.

№ Команда  В   Н   П   З-П   О

1 "Росток"    3   0   0   23-11 9

2 "Юність"    1   0   2   15-12 3

3 "Штурм"     1   0  2   11-22 3

4 "Надія"      1   0  2   14-18 3

                  & ... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: trener | Дата: 19.12.2010 | Коментарі (1)

За словами тренера "городян" Салати Ол-дра Григоровича на змагання чемпіонату району з міні-футболу, які стартують з наступного тижня (або в крайньому випадку через тиждень), будуть виставлені дві команди. 

"Одна команда буде сильніше, друга слабкіше. Треба награвати склад, адже незабаром буде чемпіонат області, на який ми їдемо по-любому ",-сказав коуч" Штурма ". 

Не вдалося гравцям з'їздити в с.Парафіівку.В п'ятницю звідти зателефонували і сказали, що температура в спортзалі -6 градусів, та й зал взагалі не опалюється і не освічується. 

 "У найближчому майбутньому ми туди по-любому з'їздимо, коли ситуація в спортзалі стабілізується",-сказав Ол-др Григорович. 

Що ж, зараз у команди головне завдання-налаштуватися на змагання з міні-футболу, на яких задача буде потрапити у трійку лідерів.

Переглядів: 522 | Додав: trener | Дата: 06.12.2010 | Коментарі (0)

У команди тривають тренування по суботах і неділях у спортзалах гімназії та спортивної школи.По словами тренера "Штурма" Салати Ол-дра Григоровича директор команди вже вибирає форму із запропонованих 5-ти комплектів.До початку сезону якийсь комплект буде обраний по-любому . 

 З новин поганих наступне: В лазареті команди капітан Ігор Гонтаренко з розтягненням зв'язок, Цвірко Андрій з застудою.Ймовірно що один і другий поновляться до середині грудня (будемо на це дуже сподіваються). 

 У неділю 5 грудня "городяни" збираються їхати в с.Парафіівка на товариську гру з міськими гравцями.Гра відбудеться на 11: 00 в сільському спортзалі, після чого будуть підведені якісь підсумки цієї ігри.І можливо буде видно, хто вартий головного складу, а хто ні ...

Переглядів: 519 | Додав: trener | Дата: 02.12.2010 | Коментарі (0)

Керівництво ФК "ШТУРМ" вже зробив кілька придбань: 

-Це 2 гравця "Юності", захисник Селюх Артем і півзахисник Семенченко Дмитро.

 -Також зроблено пропозицію колишньому гравцеві "городян" лівому півзахиснику Клименку Богдану, який ще не давав згоди на спільно роботу з командою, також пропозиції зроблено гравцю "Юності" центрального півзахисника Пузіка Констянтина, який теж поки що мовчить. 

Найближчим часом "городяни" поки не планують ніяких придбань.

Переглядів: 523 | Додав: trener | Дата: 15.11.2010 | Коментарі (2)

Як відомо, гравці ФК "ШТУРМ" тренуються в режимі 2-х разових тренувань на тиждень: у суботу і у неділю, оскільки багато хто з хлопців знаходяться на навчанні.У Неділю, 14 листопада, відбулась перевірка молоді.Був проведений товариський матч з ветеранами Ічнянського футболу Після першої половини гри команда "ветеранів" вигравала з рахунком 5-4.

Другий же тайм виявився насичення першого.Тут було забито 15 голів.У підсумку основний час закінчився з рахунком 12-12. 

У серії пенальті пощастило найдосвідченішим гравцям, а саме "ветеранам". Вони виграли в лотерею 3-1. 

Склад молоді: Дем'янець, Петреченко, Супрун, Солов'ян, Андрусенко (генеральний директор "Штурма"). 

 Склад "ветеранів": Скрипка, Салата, Бортнік, Обітоцький, Сапсай.

Переглядів: 458 | Додав: trener | Дата: 15.11.2010 | Коментарі (0)

31 жовтня відбудеться перший офіційний збір команди ФК "Штурм" у міському спортзалі, на якому будуть обговорювати організаційні питання з приводу спонсора, а також подальшого графіка тренувань.Склад команди не зміниться: 

Млинець Євген, Амбросов Валерій, Супрун Максим, Дейнека Микола, Сапсай Володимир, Гужва Дмитро, Петруша В'ячеслав, Обітоцький Юрій, Хаюк Ярослав, Гонтаренко Ігор, Петреченко Роман, Дем'янець Володимир, Купка Олексій, Солов'ян Олег, Задоя Євген, Марченко Володимир, Іваньков Віктор , Цвірко Андрій, Зорька Станіслав, Бойко Дмитро. 

Також можливий прихід 2 або 3 молодих гравців (які виступають на обласних змаганнях 93-94 рр..).

Тренером залишається Салата Олександр Григорович.

 А тепер ближче до спонсору.Їм буде директор ВАТ "Ічнянський завод сухого молока та масла" Кияновський Віктор. За його словами, команда буде повністю забезпечена формами, м'ячами, автобусом, а також можлива оплата гри. 

Назви команди ще ... Читати далі »

Переглядів: 577 | Додав: trener | Дата: 29.10.2010 | Коментарі (0)

У неділю відбувся товариська гра між ФК "МКК" (м. Ічня) та ФК "Штурм" (м. Ічня) на міні-полі в 4-й школі.Матч почався в 11:00, а закінчився о 13:00. ( 2 тайми по 45хв). 

У цій грі за "Штурм" взяли участь: Сапсай, Іваньков, Обітоцький, Петреченко, Гонтаренко, Солов'ян, Дем'янець, Цвірко. 

У першому таймі повністю перевага була в "МКК", яке за перших 5 хвилин створило моментів 7-8.Але до середини 1-го тайму гра зрівнялась.А у другому таймі команди грали обережно, не роблячи особливих помилок.Але не в усіх це виходило.Гравці "МКК" на якийсь час забували, де грають, і за що ... "Городяни" скористалися цим, і вирішили результат гри, при цьому по ходу матчу весь час програвали.МОЛОДЦІ!!

Наступний товариський матч "городяни" проведуть 24 жовтня о 15:00 з "Юністю".

Переглядів: 497 | Додав: trener | Дата: 18.10.2010 | Коментарі (0)