Головна » 2011 » Січень » 9 » "Іноді вони повертаються"
21:47
"Іноді вони повертаються"

2-го січня відбулося перше тренування "городян" у цьому році.На ній розглядалися плани команди на майбутнє.Але оскільки з різних причин гравців було мало, то нічого серйозного прийняти не удалось.Точно було сказано тільки те, що попереду обласні змагання з міні -футболу та з футболу (на стадіоні). Вони відбудуться десь у лютому, і ФК "Штурм" туди поїде по-любому. 

Також проводилися тренування 8 і 9 січня в спортзалі гімназії, де явка гравців вже була кращою.

 Порадували своєю присутністю капітан команди Гонтаренко Ігор, а також Дем'янець Володимир, які вже займаються в основній групі. Але особливо були задоволені поверненням захисника "городян" Кізуба Ігора, який в цьому чемпіонаті травмувався (перелом ключиці) в 1 турі в грі з "Надією". Але тепер він провів своє перше тренування зі своєю командою. Будемо сподіватися, що він допоможе "Штурму" у цьому сезоні. 

 Десь в кінці січня на сайті буде оновлено фотографії. Там будуть передані важкі ігрові будні "городян", їхні тренування.А в кінці лютого деякі гравці знімуться в рекламі (у чиїй рекламі і хтось саме не розголошується). 

 Відвідувачам нашого сайту просять про детальної інформації про інші команди Ічнянського района.Що ж, будемо старатись висвітлювати і цю тему. 

 Гравці ФК "Юність" зараз займаються в режимі дворазових тренувань на тиждень.По перевірених джерел захворів Радченко Сергій, а Іванюк Сергій не був не цього тижня на тренуваннях своєї команди з причин навчання.Приїхавший на канікули капітан команди Яговенко Володимир зараз також займається в основній групі. 

 "Динамо" і "ММК" тренуються в середу і в неділю в спортивній школі, але на тренування ходять за великим рахунком "ветерани" цих команд.


Переглядів: 493 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0  
1 Игрок   (10.01.2011 22:39) [Матеріал]
Вот вам и немного детальной ин-ции о других командах)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]