Головна » 2019 » Березень » 24

Привіт.3 березня цього року у фізкультурно-оздоровчому комплексі ЧНТУ фінішував чемпіонат Чернігівської області з футзалу серед чоловічих команд «Граємо за Україну разом».

У цих змаганнях брали участь 20 колективів з двох міст та десяти районів Чернігівщини.

За підсумками двох попередніх етапів змагань (зональних та півфінальних) було визначено 6 кращих команд, які і розіграли нагороди цьогорічного чемпіонату.

У двох зонах відбулося по три поєдинки, в яких лідери відбіркових змагань визначили четвірку кращих, яка у стикових матчах і визначила  призерів.

Обидва матчі нагадували дербі, оскільки в них грали представники однакових регіонів.

У матчі за третє місце зустрілися двоє представників міста Ніжина – «Фрунзівець» та «Дев’ятка». Якщо у півфінальному турнірі перемогли гравці «Дев’ятки» і посіли перше місце в зоні, то у грі за ІІІ місце сильнішими виявилися представники &la ... Читати далі »

Переглядів: 333 | Додав: trener | Дата: 24.03.2019 | Коментарі (0)

Здраствуйте!24-го лютого завершились півфінальні матчі чемпіонату Чернігівської області з футзалу, що проходили в м. Ніжині. В першій групі грали команди: «Агро-Трейдер» м. Ічня, «Дельфін» м. Ніжин, «Спарта» м. Ніжин та «Зігмар» м. Прилуки. Команди в групі майже рівні за класом, тож доля 2-х прохідних місць у фінал вирішувалась в останньому турі. В черговий раз приємно вразила результатом команда «Дельфін». У складі якої сильну гру продемонстрував нападник – Павло Давидов. Не в останню чергу, завдяки його неймовірному дриблінгу та результативним ударам команда отримала дві перемоги і посіла друге місце в групі, що надало право потрапити у фінальну частину чемпіонату Чернігівської області з футзалу. Як повідомив капітан команди «Дельфін» - Самко Сергій, що вихід у фінальну стадію змагань, це завдання мінімум для команди і вони його виконали. А надалі гідно зіграти у фінальній стадії.
Результати м ... Читати далі »

Переглядів: 232 | Додав: trener | Дата: 24.03.2019 | Коментарі (0)