Головна » 2019 » Березень » 24 » Чемпіонат області з футзалу.Фінал
21:31
Чемпіонат області з футзалу.Фінал

Привіт.3 березня цього року у фізкультурно-оздоровчому комплексі ЧНТУ фінішував чемпіонат Чернігівської області з футзалу серед чоловічих команд «Граємо за Україну разом».

У цих змаганнях брали участь 20 колективів з двох міст та десяти районів Чернігівщини.

За підсумками двох попередніх етапів змагань (зональних та півфінальних) було визначено 6 кращих команд, які і розіграли нагороди цьогорічного чемпіонату.

У двох зонах відбулося по три поєдинки, в яких лідери відбіркових змагань визначили четвірку кращих, яка у стикових матчах і визначила  призерів.

Обидва матчі нагадували дербі, оскільки в них грали представники однакових регіонів.

У матчі за третє місце зустрілися двоє представників міста Ніжина – «Фрунзівець» та «Дев’ятка». Якщо у півфінальному турнірі перемогли гравці «Дев’ятки» і посіли перше місце в зоні, то у грі за ІІІ місце сильнішими виявилися представники «Фрунзівця», які перемогли 4:3 і здобули бронзові нагороди.

Фінал також нагадував «дербі», оскільки в цьому матчі брали участь представники Коропщини, які також разом пройшли попередні етапи змагань. Як і у попередній грі перемогу святкував ФК «Короп», який у серії післяматчевих шестиметрових ударів переміг «Білі Роси» з Понорниці 3:1. Основний час гри завершився із рахунком 4:4.

Тож чемпіоном Чернігівщини з футзалу став ФК «Короп». Вітання чемпіонам.

 

Інформацію взято із сайту "Чернігівська обласна федерація футболу".Ссилка-http://www.cnoff.com.ua/chempiona-chernigivshhini-z-futzalu-viznacheno/

 

Дякуємо,що ви з нами!!!)))

Переглядів: 333 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]