Головна » 2019 » Березень » 24 » Чемпіонат області з футзалу.ІІ-й етап
21:27
Чемпіонат області з футзалу.ІІ-й етап

Здраствуйте!24-го лютого завершились півфінальні матчі чемпіонату Чернігівської області з футзалу, що проходили в м. Ніжині. В першій групі грали команди: «Агро-Трейдер» м. Ічня, «Дельфін» м. Ніжин, «Спарта» м. Ніжин та «Зігмар» м. Прилуки. Команди в групі майже рівні за класом, тож доля 2-х прохідних місць у фінал вирішувалась в останньому турі. В черговий раз приємно вразила результатом команда «Дельфін». У складі якої сильну гру продемонстрував нападник – Павло Давидов. Не в останню чергу, завдяки його неймовірному дриблінгу та результативним ударам команда отримала дві перемоги і посіла друге місце в групі, що надало право потрапити у фінальну частину чемпіонату Чернігівської області з футзалу. Як повідомив капітан команди «Дельфін» - Самко Сергій, що вихід у фінальну стадію змагань, це завдання мінімум для команди і вони його виконали. А надалі гідно зіграти у фінальній стадії.
Результати матчів першої групи:
Дельфін – Спарта 4:2
Агро-Трейдер – Зігмар 3:0
Спарта – Зігмар 5:1
Дельфін – Агро-Трейдер 0:2
Агро-Трейдер – Спарта 3:1
Дельфін – Зігмар 4:2
1. Агро-Трейдер м. Ічня – 9 
2. Дельфін м. Ніжин – 6 
3. Спарта м. Ніжин – 3
4. Зігмар м. Прилуки – 0 
В другій групі грали команди: «Дев’ятка/Дружба» м. Ніжин, «Фрунзівець» м. Ніжин, «Вітол» с. Кладьківка та «Росток» м. Ічня. 
Результати матчів:
Дев’ятка/Дружба – Фрунзівець 6:4
Вітол – Росток 5:5
Дев’ятка/Дружба – Росток 8:0
Фрунзівець – Вітол 1:1
Вітол - Дев’ятка/Дружба 4:4
Фрунзівець – Росток 12:2
1. Дев’ятка/Дружба м. Ніжин – 7
2. Фрунзівець м. Ніжин – 4
3. Вітол с. Кладьківка – 3
4. Росток м. Ічня – 1
Третя півфінальна група грала у смт. Короп, де були такі команди як: «Білі роси» с. Понорниця, ФК «Короп», ФК «Бахмач» та ФК «Борзна».
Результати групи:
1. Білі роси с. Понорниця – 7
2. ФК Короп – 4
3. ФК Бахмач – 3
4. ФК Борзна – 3
Отже у фіналі чемпіонату Чернігівської області з футзалу 2019 року будуть грати наступні колективи: Агро-Трейдер м. Ічня, Дельфін м. Ніжин, Дев’ятка/Дружба м. Ніжин, Фрунзівець м. Ніжин, Білі роси с. Понорниця та ФК Короп.

 

Інформацію взято із групи "Федерація футболу м.Ніжина" у Фейсбук.Ссилка-https://www.facebook.com/groups/626128597597246/

 

Дякуємо,що ви з нами!!!)))

Переглядів: 232 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]