Головна » 2010 » Грудень » 30 » Подальші плани
23:31
Подальші плани

Після виступів у змаганнях кубку району з футболу і зайнятого другого місця, гравцям дали трохи канікул, а вже другого січня команда вийде на підготовку до сезону 2011 року.Планується проведення зборів.В нього будуть входити ранкові кроси і вечірні заняття з м'ячем.Збір розраховується на 2 тижні, але можливі зміни. 

За словами тренера "городян" 2 січня буде полегшена тренування, яка буде складатися з розминки і гри в футбол.Після тренування всі гравці зберуться для вирішення подальших проблем команди, майбутніх задач.Так же гравці разом з тренером відзначать Новий 2011 Рік! 

Про погані новини. У лазареті команди знаходиться капітан команди Гонтаренко Ігор, він ще відновлюється після розтягнення зв'язок, та ж проблема і в захисника Дем'янця Володимира; півзахисник Хаюк Ярослав скаржиться на біль в пальцях правої ноги, на даний момент він обстежується в лікарні. Терміни відновлення невідомими, але будемо сподіватися, що до середини лютого ми обох побачимо в розташуванні команди, а з Ярославом вже будуть щось вирішувати після обстеження. 

Ще одна проблема з двома правими захисниками - Амбросьевим Валерієм та Марченком Володимиром.Обох після закінчення сезону не бачили. Отже їх подальша доля невідома. 

Переглядів: 473 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
0  
3 Игрок   (04.01.2011 10:28) [Матеріал]
Колян,для тебя-по-любому будем писать))))

0  
2 колян   (30.12.2010 11:26) [Матеріал]
А сайм мне нравится:) Только вот и про другие команды если можно немного пишите:) - А то я даже не знаю сколько у нас их:)

0  
1 колян   (30.12.2010 11:24) [Матеріал]
Да жаль Ярослава - класный игрок. А Амбросьев и Марченко - не велика потеря.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]