Головна » 2022 » Січень » 03

Всім привіт.15-го січня стартує Відкритий чемпіонат Ніжинського району з футзалу сезону 2022 р.За попередніми даними вартість заявочного внеску становитиме від 1000 до 2000 грн.(сюди входитиме оплата суддівства,нагородна атрибутика).

Взагалі,цей щорічний чемпіонат вважається престижним,адже збирає представників із всієї області.Десь біля 25-ти колективів кожного року змагаються між собою за право бути першими.Спочатку команди поділені на групи,виборюють шанс вийти у "Великий" кубок,щоб мати право виграти головний приз-кубок.Ті ж колективи,які займуть 3-5 місця,будуть змагатися за "Малий" кубок(просто,щоб мати змогу більше пограти).Тож будемо чекати початку турніру і насолоджуватися грою улюблених команд.

 

Дякуємо,що ви з нами!!!)))

Переглядів: 211 | Додав: trener | Дата: 03.01.2022 | Коментарі (0)

12 грудня в Ічнянській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі відбулася презентація програми «Спортивний наставник» від Parimatch Foundation. Це комплексна програма, що допомагає дітям, незалежно від їхніх життєвих обставин, розвивати впевненість, а також фізичні та соціальні навички за допомогою спорту.

Міський голова Олена Бутурлим у вітальному слові зазначила, що це важлива ініціатива для соціалізації і занять спортом дітей, влада зі свого боку завжди рада долучатися та підтримувати всі подібні акції і буде робити все, щоб такі проєкти реалізовувалися в нашій громаді й надалі.

Директор представництва міжнародного благодійного Фонду Parimatch Foundation в Україні Вадим Місюра, розповів, що такий соціальний проєкт - заклик до кожного, хто працює з дітьми, підтримувати їх і ставати наставником, другом та мотиватором для своїх підопічних, адже тренер - це не тільки вчитель, а ще й друг і людина, що мотивує досягати більшого, часто тренер для дея ... Читати далі »

Переглядів: 171 | Додав: trener | Дата: 03.01.2022 | Коментарі (0)