Головна » 2022 » Січень » 3 » Parimatch Foundation Ukraine в Ічні
21:19
Parimatch Foundation Ukraine в Ічні

12 грудня в Ічнянській комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі відбулася презентація програми «Спортивний наставник» від Parimatch Foundation. Це комплексна програма, що допомагає дітям, незалежно від їхніх життєвих обставин, розвивати впевненість, а також фізичні та соціальні навички за допомогою спорту.

Міський голова Олена Бутурлим у вітальному слові зазначила, що це важлива ініціатива для соціалізації і занять спортом дітей, влада зі свого боку завжди рада долучатися та підтримувати всі подібні акції і буде робити все, щоб такі проєкти реалізовувалися в нашій громаді й надалі.

Директор представництва міжнародного благодійного Фонду Parimatch Foundation в Україні Вадим Місюра, розповів, що такий соціальний проєкт - заклик до кожного, хто працює з дітьми, підтримувати їх і ставати наставником, другом та мотиватором для своїх підопічних, адже тренер - це не тільки вчитель, а ще й друг і людина, що мотивує досягати більшого, часто тренер для деяких дітей стає чи не єдиним, хто вірить в них і допомагає самореалізуватися. В. о. голови Прилуцької РДА Володимир Чернов сказав, що в Ічнянській громаді є небайдужі люди та всі необхідні умови для організації дитячих тренувань. Радник міського голови з питань економічного розвитку та залучення інвестицій Олег Вострих розповів, наскільки важливо було саме налагодити зв’язок та співпрацю із Фондом, який опікується спортивним розвитком, бо спорт, окрім фізичної форми, розвиває також соціальні навички, мотивує досягати більшого та прагнути кращого життя.

Серед місій програми: підвищити фізичну активність дітей, прищепити дітям любов до здорового способу життя, зацікавити дітей у високих результатах, подолати схильність до антигромадської поведінки та агресії, запобігти психологічним та емоційним розладам.

До тренування, яке провів тренер з футболу Ічнянської ДЮСШ Олег Солов’ян, та показового матчу також долучилися професійні футболісти ФК «Десна» - Євген Белич, Денис Безбородько, Ігор Литовка, завдяки чому діти не тільки відчули атмосферу великого спорту, але й спробували себе у ролі справжніх футболістів. Після тренуванням Фонд вручив дітям спортивний інвентар та футбольну форму, бутси й кросівки на загальну суму 190 тисяч гривень і це лише перший транш фінансового сприяння.

Всі охочі мали змогу взяти участь у фото- та автограф-сесії із футболістами. Почесні ж гості отримали м’яч з підписами юних футболістів та солодкі подарункові вітання від депутата Чернігівської обласної ради Валентина Запорощука.

 

Дякуємо,що ви з нами!!!)))

Переглядів: 169 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]