Головна » 2014 » Березень » 3 » Звернення до українців!
22:43
Звернення до українців!

   Доброго вечора,шановна громада.Почати хочеться із слідуючого вислову:

"Той, хто не любить своєї країни, не може любити нічого" (Дж. Байрон).

   Саме так,адже наразі ситуація в нашій країні досить нестабільна.Ми не ліземо в політику,але це вже занадто.Якщо стоїть питання про цілісність нашої країни,то залишатися осторонь немає сенсу.

Хочеться звернутися до всіх людей нашої країни із закликом:"Люди заходу і сходу,півночі і півдня,Львова і Луганська,Севастополя і Києва-ЄДНАЙМОСЯ заради нашої Батьківщини!Не стійте осторонь,не потрібно підтримувати "Путінську" владу.В них своя задача-зробити із нас ворогів,а в нас своя-бути братами.

Сьогодні "прощена" неділя.Треба всім прощати гріхи,які б вони не були.Навіть я помирився із давнім ворогом.Простіть всім своїм ворогам і миріться між собою,адже хто-зна,що буде завтра.

Якщо говорити про ситуацію в Криму,то я все прекрасно розумію.Путін практично оголосив Україні війну...Але потрібно відстояти нашу країні,нашу Батьківщину.Якою ціною б це не стало.Віримо і будемо молитися,що це буде дипломатичний хід,мирне врегулювання проблеми.Мені прикро, що Росія,як держава,тривалий час пригноблювала і продовжує пригноблювати українців. Але,водночас,мені приємно, що наша вчителька історії  багато речей пояснила і я зрозумів, що поганих людей певної національності не буває, бувають поганими їхні вчинки. Це я до того, що слід відрізняти владу Росії і звичайних росіян, таких як наша сім'я. У нас тепер багато друзів і в Росії, і в Україні, сподіваюся, що їх стане ще більше, якщо ми будемо поважати один одного.

Разом з тим,вся футбольна Ічнянщина повністю підтримує державну цілісність і суверенітет нашої країни,і закликаємо всіх громадян бути патріотами й зберігати спокій!Надіємося на мир в усьому світі і в нас в цілому!

Висловом почали,висловом і закінчимо:

"Вихід із безвихідного становища там само, де вхід "(В. Л. Леві).

   СЛАВА УКРАЇНІ!

Переглядів: 421 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0  
1 trener   (02.03.2014 22:44) [Матеріал]
ГЕРОЯМ СЛАВА!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]