Головна » 2015 » Жовтень » 29 » "Про проблеми.Частина ІІ"
17:17
"Про проблеми.Частина ІІ"

Здраствуйте!Сьогодні я,скажемо так, «наткнувся» на такий документ.Назва його слідуюча – «Статут федерації з футболу» Ічнянського району,де чорним по білому написано,що наша федерація заснована у 2000 році відділом молоді та спорту.Її можуть вибирати раз на 5 років на загальних зборах представників команд.Наша федерація(вже не так звана) була переобрана у 2014 році.Тож практично вона може існувати до 2018 року включно.Якщо ж критика у сторону футбольної федерації(як зараз) є дуже великою,то всі представники команд мають право зібратися і переобрати її склад для кращої подальшої продуктивності праці.

До чого все це?Просто у минулій статті було написано,що федерація припиняє своє існування,але це не так.Ми цю інформацію спростовуємо й приносимо вибачення.Федерація з футболу продовжує існування.Переобрана вона буде тільки на загальних зборах представників команд. Згодний з тим,що наша федерація по суті не підпорядковується Чернігівській,тобто,не зареєстрована там.Також згодний з тим,що регламент змагань про проведення чемпіонату-примітивний,доісторичний(на двох аркушах).І ще про бездіяльність федерації у багатьох ситуаціях(наприклад,у призначенні суддів на ігри,а точніше у їх непризначенні).Це все недоробки.Вирішувати це також потрібно.

Таким чином,завершуючи статтю скажу,зараз точно невідомо хто і що далі буде вирішувати по питаннях чемпіонату.Ми будемо слідкувати за подальшим розвитком подій і сповіщати вас.

І нагадуємо,що в неділю,1 листопада,відбудеться фінальна зустріч кубка району з футболу між командами "Росток-Надія"(с.Припутні) і "Зірка"(с.Дружба).Гра відбудеться в м.Ічня на місцевому стадіоні.Початок о 12:00.Всіх запрошуємо!

 

Дякуємо,що ви з нами!!!)))

Переглядів: 654 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
+1  
4 popkin_g   (31.10.2015 10:57) [Матеріал]
Ічнянська РФФ чимось нагадує непризнані ДНР та ЛНР. Щось там бігають , створюють робочий вигляд , а от від їхньої роботи тільки всим гірше.Видають якійсь папери (накшталт паспортів новоросії) в якіх самі не можуть навести лад і чекають на реакцію футбольного суспільства.І чим більше вони посварять між собою команд , тим більше зароблять на цьому наші футбольні сепаратисти. Існували вони за рахунок когоспів які фінансували команди (один поперед одного) ,тепер за рахунок клубів-"олігархів" які чубляться між собою при цьому наповнюючи корита цих дармоїдів...Пояснюється це тим , що в не далекі 2000-ні колгоспи збанкрутували і наші кабанчики почали худнути, що аж 4 роки вряд в Ічні не було команд. І от ті 4 роки зробили свою справу, старші футболісти повісили буци на цвях, а з"вилились молоді(так би мовити Івани непомнящие своево родства)футболісти які не знають: Як ставав чемпіоном Тростянець і скількі свиней отримав суддя за матч.?Як Припутні ставали чемпіонами і скока і каму Міша денег атслюнявил? Як Рожнівка за ЗиЛ зерна ..... і т.д. Про це можна писати вічно , а от про сам футбол чи іншим видом спорту похизуватись нічим.Все так бідно, скупо і убого... І на останок , ті що не пам"ятають минуле- не мають майбутнього!!! Те ,що ми (старше покоління) вам посіяли , при цьому нічого не зробивши- те ви зараз і виростили збираючи добрячий урожай!!!

+1  
5 trener   (31.10.2015 14:23) [Матеріал]
Згоден повністю,сраться із-за федерації чи із-за футболу-це повня хрєнь!
Хай дармоїди ідуть у відставку,хай проголосують представникик команд і все буде норм)Будемо на це надіятися)))

+1  
2 burenko_90   (30.10.2015 16:28) [Матеріал]
Наскільки я знаю перед початком Кубка команди повинні були зробити нові заявкі на чемпіонат а не користуватися тіею заявкою яка була на чемпіонаті района.Якщо команду Динамо зняли з Кубка тоді чому не зняли команду припутні в якої з*явився новий гравець???в якої також немае заявкі на Кубок???Поясніть будь ласка!
З приводу воротаря якій грав за Динамо з дружбою,так він грав в Чемпіонаті за Динамо2 в ЧЕМПІОНАТІ!!!!але ж це зовсім інший турнір і він мав повне право грати на основну команду Динамо,тим пае колі динамо " не участвувало в цьому турнірі.

0  
6 ПаПаПроТив   (01.11.2015 14:06) [Матеріал]
Наскількі відомо то воротар з Динамо 2 не убв дозаявлений за команду Динамо на Кубок!

0  
1 n1ggaz990   (30.10.2015 11:59) [Матеріал]
можна уточнить наткнули чи наткнувся на документ під назвою статут федирації футболу Ічнянського району де чорним по білому написано, що заснована в 2000р відділом Молоді та Спорту Райдержадміністрації???? уточняю такі громадські організації як ФФ рееструють не відділ Молоді та Спорту тим паче Ічнянський, а єдиний державний реєстратор!!!!!!!попрошу запам*ятати і сохранить собі на стіну))))а не терзають вас смутниє сомненія шо цей 50 ювілєйний чемпіонат присвячений 50-річчю ЗСМ та М.....Перше: це було відомо самого початку коли по настоятєльній прозьбі ростка чи полуростка мІШИ всі команди різні за фінансуванням та розвитком рівню гри скинули в одну лігу. друге: коли припутні скрутилися на кубок відкриття, а потім через тиждень знову скручМакдак 3-0 де подівся їхній Легіонер, а на його місце після першого туру з*явився новий...ніхто не замітив, так напоминаю щоб знали як пиздіть на Динамо та ЗІніча...це остаточно стало відомо коли всі ігри ростка судив Шульга, а Агро - Басанець...так всім похуй, всі довольні, а як Федірко отсудив нас з Базой і Южним так всі почали кричать, що ми його кормим так до речі ігру яку судив Федірко з Зіркою, так загнав нас 3-3 і в цій грі навмисно зламали Лазаренка в карному майданчику, так Фєдя сказав, що хай буде на моїй совісті, його совість навіть нічим не сприяла для допомоги на операцію. чого ніхто не замітив, що так база бігом відіграла з Рожнівкою і приїхала судити Динамо з Агро в другому колі, бо Бортніка дружаня може скрутитись, як Динамо забивало третій гол так Пугач намалював якесь положення поза грою, що сам і не поняв що він підняв!!!!а ти цвірко завжди казав, що Динамо нармальна команда , нікого не підкупляє і коли вони допомогли Єдності зайняти 3-місце, так тоді ніхто не поливав їх говном,тільки для Залізяки один Зініч разом з динамо були хуйові...сука інтернет-герої...коли динамо зійшло з поля в припутнях, так хуй ви стали б горе-чемпіонами(неважливо з яким б рахунком закінчився матч)....

0  
3 trener   (30.10.2015 18:41) [Матеріал]
Не знаю,кого там на шо наткнули)))) 
Я знайшов цей документ.Да,там таке написано.Да,согласен,федерація повністю бездіяльна,це не організація якась,ніде офіційно не зареєстрована.да недоліків маса,можна сказать,що їх даже більше,ніж позитивних рис.Практично попривикали робить все через "сраку".Я також не в захваті од загнивання у нашому футболі.Ну це не повод шось писать до прокурора чи кудись там далі,шо кудись пропадають гроші...Самі вибирали перед початком того сезону федерацію,а тепер кажете,шо вони бездарі,які там сидять,і нічого не роблять!Всі знають цих людей,2 із 5 членів федерації і до цього раніше,ще в 2000-х роках були там,тоже нічо не робили харошого,ну...ніхто ж не хотів перебирать когось,чи видвинуть кандидатуру якогось іншого представника.Всім все нравиться,до того моменту,поки ця федерація не заганяє якусь команду до предєла.Може це проПрипутнянська федерація,не спорю,за всіх не отвічатиму.Я сам особисто там був(у складі федерації) ну один чи 2 рази за ввесь сезон мене приглашали за шось голосувать,остачу рішень мені просто повідомляли,шо так то прийняли або я дізнавався од лєвих людей.Це нормально???А тепер всі должні одгрібать за якісь гроші,шо команди здавали на заявкі???Це просто смішно,треба було просто собраться всім командам(представникам),сказать,шо оці люди нічого не роблять,навести кучу прикладів(оті,шо в коментах написані) і їх просто б перебрали.Запропонувать якихось нейтральних людей і всьо,а не оце,шо зараз робиться. 
Я ніколи не кажу ні про кого за спиною.Я свою думку кажу в очі.І з Женьою Зінічем ми общалися по телефону.Федерацію я не вигороджую,да,і ще один мінус,шо перед кубком даже заявок не здали команди,всі заявки із чемпіонату.Стид,шо ж..)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]