Головна » 2011 » Червень » 20 » Про проблеми:Частина друга…ФК «Росток»…
18:39
Про проблеми:Частина друга…ФК «Росток»…
   Якщо чесно,то ця стаття назрівала вже давно.Але вагомої причини видавати її сенсу не було.І нарешті цей час настав.Це час,коли вже далі нікуди,коли щось приховувати вже пізно.

Ну що ж,почнемо.

Хочеться спочатку подякувати всім,хто приходить за нас вболівати.Здається бачив на стадіоні пару чоловік.Це при тому,що головної нашої вболівальниці ще поки що по технічним причинам немає…А жаль(чекаємо з нетерпінням)…

Далі можна розглянути атмосферу в команді.Звертаюся до всіх гравців ФК «Штурм»: «Хлопці,почуйте мене поки не пізно!!!!Сьогодні ви один одного обкладаєте матом,а завтра і вітатися між собою не будете!!»Ну що це за атмосфера в команді?????Га?????Ну то ще добре,виходить команда на поле,настроїлись…почалася гра,і починається…знову і знову…Ну ви що????Ми повинні бути ЄДИНИМ ЦІЛИМ,запамятайте це,а не порізну.

Згадайте Київську Русь.коли вона була єдиною державою,то її боялися дуже багато конкурентів,князівств.А пізніше,коли могутня держава була роздроблена(поділена на багато інших князівств),то і сусідні держави перестали її боятися.І це стало основною причиною її падіння.А тепер подумайте на цьому прикладі про нас.Чим ми гірші від людей тих часів??Ми що,не можемо згуртуватися на гру і всі разом показувати хороший футбол??Як єдине ціле!!!!!Отож давайте подумаємо над цими словами,замислимося,проникнемо в глибину проблеми і самі для себе зробимо висновки.

Другим етапом хочеться поговорити про саме відношення до футболу,як до гри.Невже так важко вийти на поле і викластися рівно 10,15,30 чи 45хв.Хто скільки може…Вийди,покажи гру 15 хв.,і попроси заміну,якщо більше не можеш.Ніхто тебе за це бити не буде.Може навіть отримаєш похвалу.Тут теж кожен для себе робіть висновок.

Третьою нашою проблемою,чи то скоріше за все недоліком є тиск на нас перед матчами.Ну не знаю.Просто прийшов спонсор Кияновський В.П.Зрозуміло,що вимоги стали до нас більшими,але не забувайте,які результати у нас були в тому сезоні,а які в цьому.Ми серйозно стали прогресувати.Я вважаю,що якби ми виходили вільно,і ніхто на нас би не давив,що типу,не виграєте в Юності,то нам все…розформують,чи що…Ну це вже смішно.Я все розумію,але і ви(ЗВЕРТАЮСЯ ДО КЕРІВНИЦТВА) зрозумійте!!!!Не треба нам казати такого,що не виграєте наступні 2 гри,чи натякати на це,то все,половину команди викинемо на вулицю(чи на маслозавод вантажниками).Ну це просто неправильний підхід до справи.Ми всі люди,і треба вибирати якісь інші способи гри,перестановки.А не так,що ти гуляй там,а той вибачаюсь «деревяний» на тій позиції,ну це вже видно навіть вболівальникам,але не тренеру.А треба,щоб все це тренер бачив.

Із цього всього можна зробити один висновок:АТМОСФЕРУ В КОМАНДІ ТРЕБА МІНЯТИ!!! І НЕГАЙНО!!!Треба,щоб всі горою стояли один за одного,а не кричали на своїх,от тоді буде справді футбол,а не цирк,що зараз у нас робиться(по всьому району,не тільки в нашій команді).

Тож чекаємо змін в середині колективу!!!

Переглядів: 487 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
0  
5 Кеп   (24.06.2011 21:40) [Матеріал]
Ну це ясно,шо там нам буде важко грати((((
З одного боку на нас давлять тренер і президент за результат,а з другого-турнірне становище(((А ще єсть третя сторона-дорогінські вболівальники(((Психологічно дуже важко,а це майже основний фактор при грі у футбол(((

0  
4 Евгешка   (24.06.2011 21:07) [Матеріал]
Ростку буде важко психологічно налаштуватися на гру з Дорогінкою. Якщо не помиляюся, то гра на виїзді. В дорогінці дуже тяжко грати

+1  
3 Кеп   (24.06.2011 09:09) [Матеріал]
Треба настроїться на "ДОрогінку" і вз"єбать її))))))))))))))))000Штурм-вперед!!!!!!!!!!

0  
2 Кеп   (22.06.2011 22:02) [Матеріал]
Отак то)Це правда.На жаль.Щось не виходить,не получається,керівництво це повинно розуміти,Директор давить на тренера,той на нас,а ми один на одного(((((((((
А команду не розформують.Просто єсть люди,які візьмуть команду під своє керівництво)))

+1  
1 Евгешка   (22.06.2011 20:17) [Матеріал]
Співчуваю вашій команді. Згоден, за рік команда набрала обертів. Проблему вбачаю в керівництві, але не в тренері. Тренера добре знаю як гравця. Президент, на мою думку, ставить занадто прискіпливі вимоги. Це людина, яка зовсім далека від футболу. В свою чергу він "тисне" на тренера(я розумію тренера це тяжко вислуховувати і нічого сказати у відповідь), а тренер намагається тиснути на команду, але розуміють його лише поодинокі. Команда - не зіграна, не збалансована. Якщо команду розформують. то лише з-за того, що президент хоче перемоги в кожному матчі. На даний момент - це НЕ МОЖЛИВО.
Р.S. Що то було за тренування за годину перед матчем з Агротрейд?Ви що БІЗОНИ чи РОБОТИ?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]