Головна » 2011 » Жовтень » 10 » Події минулого тижня
23:27
Події минулого тижня

   Що ж,чемпіонат закінчено,ну,майже закінчено.Ще ніхто навіть не знає,чи відбудеться суперкубок між командами з Припутнів та Іваниці,чи ні.Але уже точно знаю,що треба починати готуватися до змагань з міні-футболу.

   Тепер перейдемо до головного питання.Багато чуток ходить по причині подальшого існування нашої команди.Так от.Ці чутки я розвію.Футбольна команда "Росток"("Штурм") як була,так і буде.Кияновський Віктор Павлович не відмовлявся нас фінансувати.І ще.З гравців теж ніхто від нас не пішов,і поки що,не збирається.То ж попереду нові досягнення.

   Другою новиною ми наважилися виставити відкриття сайту,на якому ви зможете прочитати про матчі другої фут зальної ічнянської неофіційної ліги,про матчі ветеранів,і ще про багато цікавого.Назва сайту - Ичнянская футзальная лига "Second Leg". fcveter.ru

   І нарешті,розпочалися заняття в спортивному залі гімназії по суботам в 19:00.То ж всі гравці нашої команди,приходимо і займаємося.Нагадуємо,що офіційний збір нашої команди відбудеться в неділю,6 листопада,о 10:00,в спортивній школі.Явка обов'язкова!

   І останнє.Хотілося б ще раз наголосити на те,що наш сайт відкритий для всіх,нам приємно,що хтось сюди заходить і читає новини.Але ж будьте коректні у коментарях:

("sal"-ну це вже навіть не смішно! я коли не зайду почитати про гру, то у вас постійно усе зводиться до невезіння та неудачі. Нехай грав Росток, Сінком - завжди ви все контролюєте, а вам просто тотальний нефарт!!! Так не буває, адекватніше оцінюйте те що відбувається!!! Починайте з себе і знаходьте причини поразок у грі ваших команд, а не списуйте все на долю...)

Так от.Цей коментар ми хотіли б просто таки не брати до уваги.Але зрозумійте,нефарт і фортуна було використано у наших статтях 2 чи 3 рази!І це вже захист нашої команди від поганих ігор???Ми все списуємо на нефарт???Чи це просто ми погано описали гру Іваниці у фіналі???На сайті завжди описується гра повністю,і на нефарт не звертається особливої уваги,і то,в 2-х чи в 3-х матчах!!!Просто неуважність може призвести до непорозуміння,то ж надалі читайте статті УВАЖНІШЕ!!!!!!!!Копайте глибше!!!

З повагою,адміністрація сайту!)



Переглядів: 765 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
+1  
7 trener   (16.10.2011 21:28) [Матеріал]
Якшо ти не розумієш,до чого я це написав,то хто з нас тупий бот?????????????)

Хаха....Якщо цей сайт обслуговує тупий бот,то хто тоді ти??Школола????)))Немає слів...Ти ж заходиш сюди,читаєш новини,залишаєш свої "заумні" коменти,повсюду критика..))Мені це начинає подобаться.Критикуй нас!!!Я хоч знатиму,що на наш сайт,який обслуговує тупий бот,хтось заходить(робим висновок,якщо я тупий бот,то ти-...і тут ти себе сам попустив)Красава)
Ти ж думай,шо пишеш,,а то таке відчуття,шо переписуюсь із якимось п"ятикласником...
А взагалі,заходьте,критикуйте,для цього й існують коментарі)В основному.
P.S.sal,якщо ти хочеш собі підняти настрій,то найди собі заняття складніше,ніж кидати свої "умні" коменти на наш сайт!)
Всім МИР!!))))

0  
6 sal   (14.10.2011 23:00) [Матеріал]
to trener
до чого ти це пишеш (...Ти хоч відрізняєш ці 2 слова:коректність і неадекватність????????)))
1)Коректність - це здатність триматися в рамках загальноприйнятих правил у будь-якій, навіть конфліктній ситуації.
2)Неадекватність – це викривлений внутрішніми проблемами кут зору, який ніколи не усвідомлюється)

у своєму коменті я цих понять і близько не ставив!!! та і про все інше у мене просто опускаються руки щось писати - як горохом об стіну!!! Чи цей сайти обслуговує якийсь тупий бот чи ще щось. Просто адекватна людина ніяк не може такого писати - це факт! А взагалі - пишіть що хочеш, хоч настрій можна буде собі іноді підняти з від твоїх аналітичних здібностей!
p.s. і ще - я знаю, що якраз це уже було некоректно, але що саме головне АДЕКВАТНО!!!

0  
5 trener   (13.10.2011 09:44) [Матеріал]
sal,sal...)))Ти хоч відрізняєш ці 2 слова:коректність і неадекватність????????)))
1)Коректність - це здатність триматися в рамках загальноприйнятих правил у будь-якій, навіть конфліктній ситуації.
2)Неадекватність – це викривлений внутрішніми проблемами кут зору, який ніколи не усвідомлюється.
Тобі й ніхто не говорив,що ти висловлюєшся неадекватно!!!!
Некоректно!!!2 різних поняття!!!З цим думаю розібралися!
Слідуюче."НА фарті вкинули 4 банки і поїхали додому"????Де це таке ти бачив написане,це ти таке кажеш,ми такого не писали!!І натяків на таке по-моєму не було.Ваша команда просто грала на контрратаках.Ця схема популярна у всьому світі,і я не хочу там ображати вашу команду,там чи оцінювати це все "зі своєї колокольні"!Так,"Нива" в цьому році піднялася дуже високо,я не кажу шо ви це зробили із-за фортуни у вашу сторону,шо завжди був нефарт інших команд???!!!
Тепер про піднесення,як чемпіонів...))))Взагалі-то,я не вболіваю не за вашу команду,не за "МКК"...Ми не старалися там когось образити у статті,просто це була гра,і її було описано.Хоч би там гуляла Барса чи МЮ із вашою командою,все одно!!!Яка була гра,такою ми її й описали!!

0  
4 sal   (12.10.2011 21:51) [Матеріал]
мужики, у вас там взагалі "повний адекват"... По-перше, що такого некоректного було у моїх висловлюваннях! констатація факту і не більше. Я не застосовував ненормативної лексики, нікого не ображав і не принижував!!!
А про фінал це просто взагалі. Ніхто і не натякав якось нас по-іншому називати (це я про ...Тренер - Підносить вас як чемпіонів??????????Чи як?????????). Ви ж тут кажете що все адекватно описували, але з того огляду виходить, що Сінком всю дорогу нас давив, а ми на фарті вкинули 4 банки і поїхали додому. Чому ж ви не написали, що сінком міг отримати не 4, а мінімум 6, а то і 7, 8 голів собі!
Я просто хотів сказати що не потрібно "зі своєї колокольні" оцінювати гру однобоко! Виходить, що це вам просто треба глибше копати!!!

0  
3 sal   (12.10.2011 21:38) [Матеріал]
віаіва

0  
2 killer   (10.10.2011 18:15) [Матеріал]
У нас сайт крутіший))

0  
1 trener   (09.10.2011 23:28) [Матеріал]
Даааа,тепер хоч знаємо напевне,що все залишається на своїх місцях)))
А з приводу "Нефарту" можна тільки посміяться))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]