Головна » 2011 » Серпень » 24 » Підсумки чемпіонату
23:24
Підсумки чемпіонату
                  1-ше місце-«Агро-Трейдер»(с.Припутні)

Тут навіть на мій погляд і прогнозувати нічого не приходилось.Пару легіонерів тут вирішили все.Особливо нападник Литвин Роман,який уже мав досвід виступів на чемпіонат області.

Центр поля взагалі в припутнян був дуже насиченим і таким,який виконує дуже багато функцій.

Посилення чемпіонам приніс вдалий зимній трансфер.Був куплений Пітько Олег,екс-гравець «МКК».В цьому сезоні він приніс дуже багато користі команди.І взагалі,команда дуже сильна,організована.Атмосфера тут на вищому рівні.Чемпіонство тут заслужене.

Прогноз на кубок-виграш у турнірі.

2-ге місце-«Нива»(с.Іваниця)

Повна несподіванка змагань.Цілий чемпіонат на першому місці,і тільки в останньому турі підсумкове-друге.Колектив тут районний.Декілька гравців з Монастирища.В основному-з села Іваниці.Легіонерів немає.Задач виграти чемпіонат керівництво клубу перед командою на ставило,просто перемогти принципових суперників.Але за чемпіонат то сумно…

Прогноз на кубок-фіналіст.

3-тє місце- «МКК»(м.Ічня)

Тут таким провальним результатом можна назвати єдину причину-продаж нападника Пітька Олега в Припутні.Він тут вирішував багато чого.А тепер…не так то це і просто.

Проноз на кубок-виліт на початковій стадії.

     4-тє місце- «Динамо»(м.Ічня)

Молодь.в основному вихованці Салати Олександра Григоровича і Пішти Ярослава Васильовича,ось що врятувало команду в цьому сезоні від простого розпаду,а якщо не від розпаду,то від невдалого виступу.А ще пару легіонерів,до речі дуже хороших,вмілих.Можна сказати,вони профі в своєму ділі.Були в цьому сезоні такі ігри,які просто дивували,то нічия із лідерами «Агро-Трейдером»,то програш від середняка «Зірки» вдома.Нестабільно просто.А так бронза нормальний результат.

Прогноз на кубок-прохід в ½ фіналу.



 5-тє місце-«Зірка»(с.Дружба)

Помітно ослабилась команда в порівнянні з минулим сезоном.Основна причина-новий призов вояків,не зіграні,це і стало завадою для успіху.Хоча,нових гравців основного складу там було то 3-4.

Прогноз на кубок-виліт на початковій стадії.

6-тє місце-«Росток»(м.Ічня)

Дуже невдалий старт для молодої і перспективної команди помітно пригнічував психіку всіх гравців.Але знаєте,скажу вам атмосфера в команді від цього не гіршала.Хлопці кріпились.І ось воно.В кінці чемпіонату 2 виграші.Багато чого упущено за ввесь етап,але не в одних «штурмовиків» таке.То ж жалітись ні на що.Хіба що на самих себе.

Прогноз на кубок-прохід в ½ фіналу.

7-ме місце-«Юність»(м.Ічня)

В сезоні 2010 р. ще команда,яка могла спокійно протистояти Припутням,в цьому році уже «розсипалась».Просто 11-12 гравців на матч-це і був ввесь доборок молодих гравців.Складно так грати.Але ми віримо,що вони все ж таки стануть на ноги і згадають ті часи,коли їхні суперниці боялися навіть самої назви «Юність».

Прогноз на кубок-виліт на початковій стадії.

8-ме місце-«Дорогінка»

Прогнозоване місце для цієї команди.Мабуть єдиний прогноз,який збувся.

Просто тут надіялись на диво,якого не відбулось.От і все.Хлопці старались,але одних старань мало,треба ще тренуватись і тренуватись.

Прогноз на кубок-виліт на початковій стадії.

Переглядів: 565 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
0  
2 Тренер   (26.08.2011 23:13) [Матеріал]
Ми всіх поважаємо.Це чистої води правда,звідси вже нікуди діваться.

0  
1 Гогис   (26.08.2011 11:24) [Матеріал]
дійсно, товаришам з Іваниці реально не фортонуло! про Дорогінку сказано вірно, але не треба так скептично до цього відноситись! вони - ”чорна конячка”) поважати супротивника треба завжди!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]