Головна » 2011 » Вересень » 5 » Перші матчі зіграно!
23:25
Перші матчі зіграно!

Відбулися перші чвертьфінальні ігри кубка району з футболу.Як зазначалося раніше,всього на цей турнір заявилося 6 команд,тому на початковій стадії було не 4 гри(як повинно бути),а 2.

               "Росток"   2-2   "Зірка" (переможець цієї пари виходить на "Ниву"(с.Іваниця)

               "МКК"   2-0   "Динамо"(переможець цієї пари виходить на "Агро-Трейдер"(С.Припутні).

"Росток":12.Млинець, 16.Гужва, 5.Іваньков, 14.Обитоцький Ю., 2.Обитоцький В., 17.Цвірко(15.Кізуб,63), 7.Солов'ян, 3.Салата(9.Дем'янець,53;13.Самойленко,75), 8.Супрун, 18.Кутовий, 10.Климчук. Запасний:4.Сапсай.Тренер:Салата Олександр Григорович.

Голи:Климчук,Супрун(1 тайм).

Вилучення:Млинець(фол останньої надії)-85 хв.

Гра городян нагадує якийсь триллер, коли починається наче все добре, а закінчується як завжди..Думаєте цього разу було щось інше??!! Помиляєтесь. 

   Перший тайм розпочався доволі непогано для ічнянської команди, було пару моментів, які потрібно було реалізовувати, але фартило мало.. Приблизно на 20 хвилині 1-го тайму м’яч таки опинився в сітці воріт. Нападник "городян" Климчук Ю. пробив в ближній кут без шансів для голкіпера. Після цього було ще декілька моментів, але їх просто таки "розтринькували". Під завісу першого тайму гравці ічнянської команди заробили штрафний удар.Подача була з правого флангу, й найпрудкішим виявився Супрун М.,який головою переправив "круглого" у ворота суперників. 

   Другий тайм - це наче підмінена команда, чи то розслаблена, чи то уже в головах гравців була ця "перемога"...Перша половина гри навідріз відрізнялася від другої."Городяни" грали від захисту,переходили половину суперників нечасто, але контратаки виходили непогані. Гравці ж "гостей" перебігали (не побоюсь сказати цього слова) наш центр, якого наче й не було в другому таймі. Доволі швидко гравці з Дружби відквитали один м'яч, з помилки голкіпера. Другий гол був неминучим, так як гра дуже швидко переходила від захисту до нападу, відбивались як могли.З помилки центральних захисників був забитий і другий м'яч....."Господарі" взагалі посипались.Але останні вже 15 хв "Росток" грав у наступальну гру. Мав відзначатися Кізуб І., який з 6 метрів умудрився влучити в голкіпера... неприємний момент стався на 85 хвилині, коли гравець дружби, втікаючи від захисників, був збитий нашим голкіпером. Суддя не вагаючись за зрив атаки показав червону карточку воротарю нашої команди. Ми повинні сказати ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ гравцю Гужві Д.,який, замінивши воротаря, витягував мертві м'ячі... матч завершився з рахунком 2-2.Гра з послідовним домінуванням закінчилась таки майже поразкою для нас.



Переглядів: 588 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
0  
2 killer   (06.09.2011 13:50) [Матеріал]
буде ДУЖЕ важко!! Але ми будемо ДУЖЕ старатися!!!

0  
1 trener   (04.09.2011 23:27) [Матеріал]
Я вважаю,що ще дамо прикурити в Дружбі)))Все ще попереду))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]