Головна » 2011 » Квітень » 26 » "Перемогла дружба" або "як відстояти свою честь"
23:32
"Перемогла дружба" або "як відстояти свою честь"

   І так,в суботу,23 квітня о 12:00 відбувся товариський матч з "Юністю".Склад нашої команди був таким:ворота захищав наш постійний "сторож" Млинець Є.,зліва в захисті став Цвірко А.,справа-Продан А.(зараз знаходиться на огляді в команді),в центрі оборони в лінію стояли Сапсай В. і Гужва Д., в ценрі півзахисту були Залізний в.(гравець ФК"Надіі") і Петруша С.,правим і лівим хавбеками грали Супрун М. і Горбань О.(вихованець ДЮСШ нашої команди) відповідно,під нападаючим був Солов"ян О.,і єдиний форвард у нас був капітан Гонтаренко І.(на даний момент відомо,що він на відкриття чемпіонату гратиме за команду з Припутнів).

   Матч судив колишній гравець "Юності" і теперішній гравець "МКК" Кукса Євген.

   Ось і почався 1 тайм.Ініціативу в свої руки відразу взяли гравці "Юності"."Городяни" також контролювали м"яч деякі періоди.Були навіть гольові моменти,але деякі гравці ще й досі не розуміли,де вони знаходились.До речі,після 1-го тайму травмувався  капітан команди Гонтаренко Ігор.Травма незначна,то ж  турбуватися ні за що.Володіння м"яча після першої половини гри складало 40%-60% на користь наших суперників.

   В 2 таймі "штурмовики" трохи проснулися і почали відновлювати втрачену в першому таймі перевагу.З"явилися моменти,але ударів не було.Сподобалося те,що по флангам у другій пол. гри проходили частіше,ніж в першій.Практично всі атаки проводилися через хавбеків.

   В основний час(2 тайми по 30 хв) переможця не виявилось.То ж за домовленістю 2-х сторін ще відбулися 2 овертайми по 5 хв.

   Не пройшло і двох хвилин першого овертайму,як на передачу в сторону воріт суперника вибіг захисник Продан Артем і забив гол.

   Другий овертайм закінчився стараннями "Юності" забити гол.Але їм це не вдалося втілити в життя.

   То ж,закінчився тов. матч з рахунком 1-0 на користь "городян".Це був,можна сказати,залік перед чемпіонатом,який наша команда склала на тверду трійку.Є над чим працювати і треба працювати.Попереду ще багато цікавого,заходьте на наш сайт і вболівайте за улюблену команду."ШТУРМ-ЧЕМПІОН!!!!!"

Переглядів: 572 | Додав: trener | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 4
0  
4 АнтиЗвезда   (26.04.2011 06:14) [Матеріал]
Оце Андрюха загнав!!Красава)))))

0  
3 djmaluy   (26.04.2011 05:58) [Матеріал]
взагалі гра була в деяких моментах цікава...навіть дуже)) тому що по словам гравців "Юність" ФК "Штурм " летів їм 8-1.... але що це значить?? , так так …уже 8-2…але ми доженем) невже у нас щось почало виходити? а головне було - це мабуть уявна фігура тренера, який кричав з флангу і підсказував..мать його перемать, він що, вообще очпуїв, не ходить навіть на ігри, що йому важніше, фодка чи ми?? я оце подумую, форми на пляшечку там не помінялись??

ще хочецца добавить: відбулось дуже відкрите тренування для всіх вболівальників )) їх була думаже мала кількість, рівно на 4 менше, ніж гравців ШТУРМА!!! відпрацьовували "Домашні заготовочки" , штрафні удари) ми вирішили,що тепер нам "звьозд з неба не хватать" ми і самі можем показати, що із штрафнюка ми також зможемо попасти по воротах, що і демонстрували Солов’ян О, Гужва Д, Дем’янець В, та ще одне шось було, било там куди попало) Це був мінікастинг на штатного штрафніста, з впевненістю скажу, що виграв правий фланг пробиття Солов’ян О, лівий - Діма)

Ну що ж ...чекаємо наступних ігор....і надіїмось, що на наступних тренуваннях ми таки зв’яжемо 3-4 паси...ЦЕ ВАМ НЕ ФАКЕЛ у 4 школі рвать !!!!! і не НАДІЮ,!!!! будемо клеїть свою гру)))))))))


0  
2 АнтиЗвезда   (25.04.2011 23:35) [Матеріал]
Проти токо звезди))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

+1  
1 АнтиЗвезда   (25.04.2011 23:34) [Матеріал]
Без Звезд аж играть легше))))Хто проти,ааааа??????????????

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]