Головна » 2012 » Вересень » 23 » Кубок стартував
16:58
Кубок стартував

Відбулися перші матчі кубка району з футболу сезону 2012 р. Результати:

Команда Рахунок Команда
"Динамо"(м.Ічня)
11-0
"Дорогінка"
"Зірка"(с.Дружба)
2-4
"Агротрейдер"(м.Ічня)
"Нива"(с.Іваниця)
+ - --
"Промінь"(с.Гмирянка)

Відтепер поговоримо про нашу гру з "Ростком". Так от. Все було так:

Прийшовши на гру, ми побачили, що поле не готове до гри, тобто воно навіть не розмічене. Тренер "Ростка" Салата О.Г. почав все скидати на нас, типу ми повинні готовити поле до гри... Але як??? В положеннях чемпіонату району і кубку в тому числі, чітко написано, що поле до гри повинні готувати "господарі". Ми діяли чітко по положеннях. І ще. "Гравці "Ростка" довго не виходили на поле, по наказу тренера, адже коуч був впевнений, що вони роблять правильно. В результаті ця історія дійшла фіналу. В протокол гри було внесено те, що команда "Росток" не вийшла поле і не підготувала його до початку гри. То ж в результаті її зняли з розіграшу кубка району.

Як нам повідомив тренер команди "господарів" Салата О.Г., будуть подаватися апеляції у федерацію щодо гри, але тут по-моєму і так все відомо.

Тепер можна виділити півфінальні пари, хоч і залишились матчі-відповіді:

Команда Рахунок Команда
"Нива"(с.Іваниця)
-
"Динамо"(м.Ічня)
Агротрейдер"(м.Ічня)
-
"Єдність"(м.Ічня)

І остання новина. З "Ростком" був зіграний товарняк, 2 тайми по 25 хв.

Ми грали в такому складі: Смілик, Савченко(Журавель,2 тайм), Зюзь, Гужва, Лісовий Є.(Лісовий С.,2 тайм), Дьомін(Воїнов,2 тайм), Іваньков, Руденко(Дем'янець,2 тайм), Гармаш(Кізуб І,2 тайм), Солов'ян(Гурков,2 тайм), Згонник(Цвірко,2 тайм). Запасний: Іванюк. Тренер: Шульга Сергій Анатолійович.

В основному ввесь матч проводився на половині поля "господарів". Тільки інколи загострювався контратаками "ростківців". У обох команд були гольові моменти, але так ніхто ними і не скористався.

Лише під кінець гри, у ворота "Єдності" було "виплакано" пенальті... це було просто смішно бачити. Спочатку суддя не ставив пенальті, показавши "від воріт", а потім, після того, як тренер "господарів" почав плакати, просто вимолюючи "точку"... це смішно... і ще одне, грали без бокових арбітрів, то ж виходи сам на сам були, в основному, з офсайдів. Оце і є наш районний футбол. Ну тепер чекаємо на рішення федерації, хоча нічого вже не зміниться. Це моя думка. Протокол то вже готовий. Ось так.

Хотілося б подякувати всім гравцям нашої команди за самовіддачу, за проявлений характер. І також дякуємо гравцям "Ростка". Вони молодці. Всім, всім, всім... )))

Також нашим вболівальникам дякуємо за підтримку)))

 
 
Переглядів: 608 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
0  
7 trener   (28.09.2012 19:30) [Матеріал]
Сайт перейменують)Пізніше)

0  
6 trener   (28.09.2012 07:07) [Матеріал]
Згоден))Дружня атмосфера-це головне))Позитив в житті також)) biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

0  
5 Гогис   (27.09.2012 20:17) [Матеріал]
Мда)) Мени, а як тер прально cайт йменувати?? чи то Ростка, чи то Єдності??а за мати???.....то що тут сказати??? мат на полі, мат на сайті, він скрізь мат) але потрібно знати де його краще примінити)бо, тількі наша мова насичена відборним матом, котрий без жодного нормального слова пояснить всю ситуцію)але часто його не вживайте) бо, на язику вавки з’являться) Аве, друзі! дотримуємось дружньої атмосфери в житті і на полі!

0  
4 trener   (26.09.2012 12:20) [Матеріал]
Адміна звільнено)Відтепер на сайті новий редактор)))

0  
3 trener   (26.09.2012 12:16) [Матеріал]
happy happy happy happy happy happy happy happy happy happy

0  
2 Тільки Динамо!   (26.09.2012 09:22) [Матеріал]
Не розумію, навіщо удаляти коменти. Хай народ виражає свою думку, зайдіть на Футбол.юа, там ще круче коменти. І тому хто написав просто нормально відповідайте, а не самі гніть матникі на анонімів, нормально їм відповідайте, а то ніби тут собакі у адмінах. ми ж нормальні цивілізовані люди, то ж і пояснюйте їм нормально. Для того і є аноніми, а то давай мені це у очі скажи... це ж смішно

0  
1 trener   (25.09.2012 11:18) [Матеріал]
Адміністрація сайту відтепер видалятиме негативні коменти.
Стаття буде,будь-ласка читайте.Коментувати непотрібно,бо в нас виходить не коментувати,а гризтись один з одним...
З повагою Адмін)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]