Головна » 2012 » Червень » 10 » "Крик душі" або "Реалії Ічнянського Футболу"
23:23
"Крик душі" або "Реалії Ічнянського Футболу"

Здраствуйте, шановні любителі футболу! Знаєте, нещодавно передивлявся газети, ну так, «Трудову славу», «Комітет розвитку Полісся»… Знайшов дуже цікаву статтю. А саме в другій газеті. У рубриці «із поштової скриньки», стаття мала назву «Ічнянський футбол потребує підтримки».Нового, якщо чесно, знайшов небагато. Хотілося б її не те, щоб охарактеризувати, а навести справедливість. Так от, я згоден з тим, що раніше було багато команд, особливо сільських, як говорилося в статті, це колективи із Хаєнків, Гмирянки, Ольшани, Щурівки, Бурімки, Івангорода. Так… тоді були часи, команд багато, а гравців обмаль, зараз же навпаки-одні «піжони»… Згоден із тим, що футбол зараз нікому не потрібен, це правда, хоч як би вона гірко не звучала.

Стаття вийшла доволі непоганою, але зараз мені дуже образливо читати про нестачу фінансів у нашої обласної команди. Так, немає спонсорів, як раніше писалось, футбол нікому наразі не потрібен. А чи ви знаєте, коли була створена команда «Штурм», то чи в неї були спонсори??? В той момент «МКК» була фінансована команда, і багато команд виходили на поле дещо з насмішкою над нами, типу «ой, вони в манішках, так потрібно накидати 5 чи, навіть, 10 голів..». Так ми тоді грали без форм, і взагалі без «нічого», і ні в кого не просили грошей, бо нікому ми були не потрібні. А зараз по всіх газетах тільки й видно, що немає грошей на обласну команду, честь району і т.п. Тепер по всіх газетах «Ічнянський футбол потребує підтримки», а скажіть, коли він не потребував її? Рік назад все було нормально?? Чи 5? Чи 10 років назад???Я вам скажу!! Коли в певної команди не стало спонсора, тоді і все, футбол в занепаді.Хтось спитає, що я хочу довести цією статтею?? Адже і в нас колись не було спонсора, і ми були в такій ситуації, зараз навпаки повинні поспівчувати. Так от, я скажу, коли команда «Штурм» грали в манішках, і я, після кожної гри зашивав їх, бо часто рвалися, і сидів, терпів, бо останні кошти йшли на команду, на бензин, на м'ячі, хоч якими вони не були «дермонтиновими», але все ж таки були, так тоді в районі все було нормально, і футбол процвітав, і всі були фінансовані??? Чи як??? Тоді і Дорогінка не мала спонсора, зате був спонсор в «МКК». Просто несправедливо все це. Зараз ніяких претензій ні до кого я не висловлюю, це була чисто МОЯ ДУМКА!!!

 
 
Переглядів: 843 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
+1  
4 djmaluy   (11.06.2012 13:49) [Матеріал]
краще б взялися за села й піднімали футбол району у більшому обсязі, а не рипаться на область..нічого там робить!!! воно й так все зрозуміло, хто збирає гравців того й слава)) хехе..Уже як почали збирать команду обласну, дак дивіться розкривши очі. давайте саменьке простенькею...тренер єсть у обласної команди - НЕМА!!!! спонсор навіщо??? дайте гроші на виїзди й на бухло після виїздів ???

якби взяли всіх бажаючих з усіх сіл, команд 12-14 було б запросто! а якщо тут кінські вимоги на заявки і т.д то нахєр воно гравцям...потянуть таке не багато команд. Форми купи, бутси купи, на заявку дай...блять, да якщо у сільської команди буде бажання виставитись, дак та сама федерація задавить їх вимогами!!!!!!!!! Невже так важко тій самій федерації пропагувати футбол у селах, а не уже у врослій інстанції команд? блін ..нещасних 8 команд. яка може бути обласна команда з 5 команд, РІЗНИХ по стилю гри,.. НІЯКА! Гравці ж команди виходять на перерву з словами " Ну хіба це гра" ???? .. то про що можна казати, зніміться поки не пізно й краще ніж тримати обласну команду - візьміться за 5 сільських. !!!!!!!! prof
обласна команда сама вирисується пізніше, й будуть получати фан від гри, тренер буде получать а глядачі, які приходять на футбол - будуть ПІДТРИМУВАТЬ а не плювать насіння й матюкать своїх..тіпа куди ви вийшли грать?) задумайтесь! respect

0  
3 djmaluy   (11.06.2012 13:16) [Матеріал]
а я, наприклад, зрозумів це так: "не лізь поперед батька ..."

Навіщо було виставляти команду на область, знаючи про далекі виїзди, яку ніхто не спонсує??? яка НЕ ТРЕНУЄТЬСЯ...а такі й результати. гравці МКК Сінком, Росток, Динамо, Юність ... грають у футбол звичний своїм же командам. прийшовши на поле бачиш не гру обласної команди. Да, пан капітан вибрав з названих команд відбірних гравців..і що це дало?? знаєте, гр обласної команди нагадує "лебідь, рака й щуку".. ну от хтозна чому)

мені здається, що аби ж пан Капітан В. Б. взяв ті ж самі витрати ( бензин на виїзди, судді) так як він із свого кармана викладає, да взяв ПОВНІСТЮ НЕОНОВЛЕНУ команду Агротрейда - то гра була би зовсім іншою. Були б й перемоги. Злагоджена команда завжди дасть більше результату, ніж щойно зліплена. який смисл спонсору браться за обласну команду??? а нема ніякого!!! Це аби Агротрейд знявся з районного турніру й написав в газету про спонсортсво, думаю відкликів було більше.

прийшовши на стадіон очікуєш трохи більше ніж районний футбол, а получається так, що ОСЬ ця обласна команда ЗАПРОСТО ВЛЕТИТЬ Агротрейду. З_А_П_Р_О_С_Т_О. Зрозумійте, що гравці недопонімають один одного на полі. і чуєш лише крики. фее, противно дивиться( facepalm facepalm facepalm fudge fudge

0  
2 FCDK   (11.06.2012 11:27) [Матеріал]
Я взагалі не зрозумів суть цієї статті, навіщо це було писати... Просять гроші, значить потрібні і не потрібно казати, що Штурм не шукав спонсорів, так самі реалізовували, але толку цієї статті взагалі не бачу!

0  
1 trener   (09.06.2012 23:25) [Матеріал]
Ось вам і реалії нашого футболу...і це ще не все..головне попереду..

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]