Головна » 2011 » Вересень » 14 » Фініш для "зелених"...
23:21
Фініш для "зелених"...

В суботу,10 вересня,відбулися чвертьфінальні матчі кубка району з футболу.Їх було всього 2.

                              "Зірка"(с.Дружба)   3-1   "Росток"(м.Ічня)-(перший матч:2-2).

                              "Динамо"(м.Ічня)          0-4    "МКК"(м.Ічня)-(0-2).

Таким чином,у півфінал виходять наступні пари:

                              "Агро-Трейдер"(с.Припутні)     -     "МКК"(м.Ічня)-(17 вересня)

                              "Зірка"(с.Дружба)                   -     "Нива"(с.Іваниця)-(17 вересня)

"Росток":1.Вітер, 5.Іваньков, 16.Гужва, 2.Обитоцький В., 14.Обитоцький Ю.(9.Дем'янець,62), 7.Солов'ян, 10.Климчук, 6.Гонтаренко(15.Кізуб,67), 8.Супрун, 17.Цвірко(13.Самойленко,74), 18.Кутовий(11.Петруша,46). Тренер:Салата Олександр Григорович.

Гол:Гужва(2 тайм).

   Взагалі,розбираючи цю гру,не можна на когось "валити" всю провину.Це буде неправильно.Всі старалися,викладалися.Ось тільки воротар...такі помилки ще в дитячому садочку роблять,ну і тут,як бачите також буває.

   Щодо гри,то перші хвилин 20 трималися гідно,хоча й спостерігався тиск з боку "хазяїнів".Після вкоченої нам "плюхи" все й почалося.Команда начебто потроху починала "сипатись"...крики всередині колективу не призвели ні до чого хорошого...(((Після першого гола слідував і другий,але який!!!!!!!!!Просто не можна випускати на такі ігри недосвідчених гравців.Не в тому сенсі,що вони не вміють грати,ні.А в тому,що потрібен досвід в цьому ділі,хоч пару матчів для впевненості.

   3-0 після першого тайму...це був реальний кінець...всі це прекрасно розуміли.То ж щось змінювати не було сенсу.Треба все це передбачити,а не змінювати,коли вже реально пізно.

В перерві відбулися деякі рокіровки в складі команди гостей,і це дало свої плоди.Дмитро Гужва,котрий пішов в центр півзахисту забив свій черговий гол за "Росток".Але до кінця матчу цього виявилося мало.Навіть те,що "городяни" за ввесь другий тайм просто таки "задавили" "армійців",не допомогла нам пройти далі...А жаль...

   Після цієї гри всі зібралися в спортивній школі м.Ічні.Обговорювалося питання планів на майбутнє.І вирішили наступне.Всім гравцям дати відпустку до 6 листопада.Потім буде осінній збір,завдання якого буде підготовка до зимніх міні-футбольних кубків.Ще гравцями було вирішено до цього періоду підтримувати форму за рахунок тренувань на базі 4-ї школи по суботам.



Переглядів: 528 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0  
1 trener   (13.09.2011 23:21) [Матеріал]
Нічого,ми за зиму трохи наберемо,і вже весною,в сезоні 2012 накріпимо нормально))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]