Головна » 2013 » Червень » 3 » 3 тур
13:04
3 тур

   Черговий тур завершився з такими результатами:

                              "Динамо"(м.Ічня)   8-0   "Росток"(м.Ічня)

                            "Зірка"(с.Дружба)    0-1   "Єдність"(м.Ічня)

                           "Нива"(с.Іваниця)     2-2   "Надія"(с.Припутні)

                          "Інтер"(с.Заудайка)   1-1   "Промінь"(с.Гмирянка)

                          "Агротрейдер"(м.Ічня)-вихідний.


   "Єдність":1.Смілик,16.Гужва,14.Обитоцький Ю,2.Обитоцький В.,13.Дьомін,7.Солов'ян,25.Іваньков,48.Гармаш,17.Цвірко,10.Згонник,11.Климчук-к.На заміну виходили:21.Палуб,8.Семенченко,9.Іванюк.ЗАПАСНИЙ:5.ЯГОВЕНКО(заслужений капітан).Тренер:Шульга С.А.

Гол:Згонник(1 тайм).


   Охарактеризовуючи 3 тур,можна виділити матч в Іваниці,по ходу якого програючи,"господарі" зуміли зрівняти рахунок,проявивши характер.

   Також,дербі в Заудайці зібрало на стадіоні велику підтримку для приймаючої сторони."Господарі" пропустили першими,але до кінця гри зуміли відквитаи м'яч.

   На грі в Ічні все було прогнозовано.0-1 після першого тайму залишали якісь надії.Друга половина гри показала,що ці надії марні.0-8,як підсумок.

   І нарешті,гра в Дружбі була для нашої команди великим уроком(я про те,що багато моментів "розтранжирили",й самі могли пропустити).Першу половину гри "городяни" розпочала дуже активно.6 гольових моментів-1 забитий гол.Декілька гравців просто "випали" із гри.

Дуже часто,а точніше,більшу половину 1 тайму ми провели на половині суперника.З помилками в центрі поля добре справлялися захисники,коректуючи центрбеків.На ударних позиціях часто виявлялися Згонник.Але трішки не вистачало везіння.Також Солов'ян не реалізував вихід один в один,зачекавши захисників.Сподобалися удари Климчука,який провіряв воротаря суперників.

   Друга половина розпочалася двома замінами:Згонник-Іванюк,Солов'ян-Семенченко.До центру змістився Гармаш,Семенченко пішов на правий фланг.Тут гра проходила більш на утримання результату.Хоча було декілька моментів.Іванюк після навісу добре пробив головою-воротар на місці.Часто доводили до воріт,і просто не знали що робити з м'ячем.То зайвий пас близько до воріт,то удар з досить далекої дистанції.Ближче до кінця гри ічнянці захищалися.Було декілька гострих моментів у "господарів",але фортуна була на нашому боці.

   Прим.-розстановку команд після третього туру дивіться у меню-турнірна таблиця.

                                

Переглядів: 479 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
0  
3 Марiк   (03.06.2013 22:18) [Матеріал]
Промiнь перший забив,а потiм Iнтер зрiвняв.

0  
2 ІВА   (03.06.2013 15:47) [Матеріал]
Городяни це ж росток...

0  
1 Бортник в Теме!)   (03.06.2013 13:09) [Матеріал]
з перемогою!!! Фак єєєє

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]