Головна » 2011 » Червень » 14 » 2 різних тайми
23:26
2 різних тайми
   Закінчився 4 тур чемпіонату району з футболу,і навіть не знаю,чи то сумно для нашої команди,чи ні.Результати виявились такими:

                       «Росток»(м.Ічня)   0-0   «Юність»(м.Ічня)

                       «МКК»(м.Ічня)   2-0   «Зірка»(с.Дружба)

                       «Надія»(с.Припутні)   2-2   «Динамо»(м.Ічня)

                       «Дорогінка»   0-4   «Нива»(с.Іваниця)

 

«Росток»(м.Ічня)   0-0   «Юність»(м.Ічня)

 «Росток»:12.Млинець, 9.Демянець(18.Сапсай,89), 5.Іваньков, 16.Гужва, 6.Купка(3.Дейнека,46), 11.Петруша(13.Самойленко,72) 7.Соловян(15.Кізуб,87), 8.Супрун, 17.Цвірко, 4.Гонтаренко-к, 10.Климчук. З:1.Вітер.Тренер:Салата Олександр Григорович.

Жовта картка:Гонтаренко І.

 Це була дуже напружена гра із масою голевих моментів.Але більше їх було звичайно ж,що у нашої команди,тому що турнірне становище не дозволяло нам втрачати очки.Куди ж далі???

У першому таймі звичайно трохи більшою перевага була в «Юності».Навіть голеві моменти про це нам нагадують.Нереалізований вихід сам на сам тільки підбадьорив нашу команду.І звичайно ж трохи налякав наших вболівальників(якщо вони в нас є)))))).Отак не жваво з нашого боку  і закінчилась перша половина матчу.

Друга ж розпочалась,можна сказати,навпаки-бадьоро!Відразу «городяни» взяли ініціативу в свої руки.Були навіть 100% голеві моменти,але 2 виходи 1 в 1 від Супруна М. виявилося недостатньо,щоб відкрити рахунок.Також Гонтаренко І. мав шанс для пробиття із вигідної позиції,але ж…Не щастить нам,і все.

Дуже велике навантаження було на гравців,як в емоційному плані,так і в фізичному.Просто дуже багато було на кону в обох команд.

Ось так і закінчився матч між двома ічнянськими командами,які претендують на більш високі місця,ніж знаходяться на даний момент.Будемо надіятись,що вони піднімуться вище.

  Команда       І   В   Н   П     З-П      О

1. «Надія»          4   3    1    0    13-6   10

2. «Нива»           4   3    0    1    11-7    9

3. «Динамо»       4   2   2    0     9-6      8

4. «Зірка»          4   2   0    2     7-4      6

5. «МКК»            4   1   2    1    8-7      5

6. «Юність»        4   1   1    2    2-7       4

7. «Росток»     4  0   2    2     6-9     2

8. «Дорогінка»   4  0   0    4     0-11     0

 

«Голеадори» нашої команди:

1)Гонтаренко-2 голи;

2)Климчук-2 голи;

3)Соловян-1 гол;

4)Супрун-1 гол.

Переглядів: 660 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
+1  
9 "Невзойденная" ЗВЕЗДА)   (18.06.2011 20:43) [Матеріал]
Согласен із djmaluy ))))Повністю)Я не думаю,що щось чи хтось на нас повинен давити)Я повністю поважаю тренера,його думку.Але бувають іноді рішення,що аж плакать хочеться...
Я думаю,головне,щоб атмосфера була нормальна,щоб ми друг за друга горою стояли,а не хуями обкладали...Буває таке...шо...аж....((((
Ну хтось один почне(а ви знаєте хто),і всьо,починається обкладання один одного(((((
Я пропоную,просто дать раз понять,шо він тут тоже такий гравець,як і ми,хай себе веде відповідно.А то тут не кожен може витримати,в тому числі і я...скоро буду роздуплять,ніхто не обіжайтеся...
І на рахунок "тиску" зверху,то розслабтеся,не нервничайте,грайте,як на тренеровці-і все буде ОК)))))))))Пох.. на все,ми дружня команда,виживемо)Головне,повторюсь-це дружня атмосфера))))Тож мужаймося)))))Ми ЧЕМПІОНИ!!Скоро нас будуть боятися дужче,ніж Припутні,спомните моє слово)))

0  
8 djmaluy   (18.06.2011 19:15) [Матеріал]
Я би мог тут виписувать дуже багато, але .... але але....
Нехочеться повертаться до проблеми командної.....я думаю ті, хто ходить на тренування відчувають певний "пресинг". Коуч, думаю сам розумієш, як карще об’яснить ситуацію турнірну ЩЕ ВИЩОМу за тебе коучу..В.П. ну ви поняли))) angry angry angry

ну визнай, що це не ми безтолкові!!!!!!!!!!! Дайте нам відповідні тренування!!! ми будем показувать результати......
О боже, невже всевишній не розумєєт, що перемоги підуть НЕ З ЗАКУПІВЛЕЮ ФОРМИ ТА БУТСІВ, та пресингу, що команда неможе виграти чи ще щось...це заколібало.... а із ВІДПОВІДНОЇ атмосфери та зіграності команди!!!

повертаюсь до глобальної проблеми....йобана атмосфера в команді!!!!!! angry angry angry angry angry скільки можна казать, розказувать, залишилось биться головою в стінку, чи що??? ну бля, це ж одне ціле, яке переходить в слово КОМАНДА!!!! Чи ти думаєш, мистер ЗВЄЗДа, якщо ти наореш на свого ж гравця, то чи краще піде гра?????? я незнаю як вам, но мене деякі лічності бісять, кому хочеться узнать, в лічку напишу, але ..... ой як бісять, грати нехочеться( wacko wacko wacko wacko

бляха, тут же нада писать про гру з Юністю... ну що ж зробиш, Макс, тебе коуч з’їсть нахєр за твої промахи...він навіть придумав спецзавдання на тренуванні, щоб били з "твоєї" позиції....і що ти думаєш?? з нас мало хто забивав....по грі скажу так...у нас було за гру перестановок 5-6 (чи то був експеримент чи вагоме рішення тренера)...але я бачу такі зміни недоцільні взагалі...дуже важко перестроїться) в основному "перебудова" була в захисті..і слова :"Якщо атака на нас - вужче граєм, якщо ми атакуєм - ширше" тільки і сиділи в голові, бо кожний боявсь "ступити" не на своїй позиції....такі революції слід обговорювати на тренуваннях, кожна перестановка повинна супроводжуватись певними командами, а не так, що : " Ти, ти , ти переходь отак...а ти сюди..ГРАЄМ" ... бачив я очі деяких гравців, коли були такі перестановки, ніякої вспевненості в очах видно не було, тому вважаю це повною фігньою!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
нереалізовані моменти...хлопці, не переживайте, це гра) НА нас ніхто і ніщо не повинно давити...ладно, написано спереді Росток, і ти ще й непопав по воротах..тебе розстрелять нада тепер?? ? віддамо бля форми, будем грать у кедах, АЛЕ ШТУРМ ФОРЕВЕ!!!!!!!! ми нахер наведемо порядок, словами Боба " Я ЙОГО ІСКЛЮЧАЮ" зробимо чистку в команді (ну думаю всім би хотілось злагоджену команду, а не мати крисюка, який буде роз’дать атмосферу командну. будемо як раніше, ШТУРМ!!!!!!!!!!!!!! грати тільки в своє задоволення, не думати, що нас ЗВЕрхху отжарять!) нам пох) вернемо попередній облик команди, вернемо на "родіну" НашОГО КАпІТАНА (да, Олег, тебе) ... ну короче, готовтесь!!!!!!! мені кажеться, що "вершина" турнірки, що запланувала "вершина" наша. нам поки що не по зубам, тренуймося, ходимо на тренування і будемо виносити всіх ))я вам гарантую!! ШТУРМ НАЗАВЖДИ)))))))))))))))))))))))!!!!!

ШТУРРРРРРРРРРМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Чемпіон!!!!!!!!!!!!!!!!
ДРооооЖЖЖЖЖЖИте, сукі, ми йдемо по вас!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0  
10 killer   (18.06.2011 20:45) [Матеріал]
"нереалізовані моменти...хлопці, не переживайте, це гра) НА нас ніхто і ніщо не повинно давити...ладно, написано спереді Росток, і ти ще й непопав по воротах..тебе розстрелять нада тепер?? ?"
не потрібно розстрілу, потрібно працювати над своїми помилками, ні на кого не зважати, а грати у свій футбол...

+1  
7 Кеп у відставці))))   (18.06.2011 12:02) [Матеріал]
Йоу!!!!!!!!!Штурм рулит и разруливает Штурм))))))))))))))))))

0  
5 Кеп у відставці))))   (14.06.2011 22:26) [Матеріал]
Ну і на себе також,но ми ж не допоможемо Мкк виграти в Іваниці??

0  
6 killer   (14.06.2011 23:53) [Матеріал]
Логіка в твоїх словах є... але якщо перемагати в усіх, то нікому не потрібно допомагати!)) cool

0  
3 Кеп у відставці))))   (14.06.2011 11:11) [Матеріал]
Може буть і таке)Будем на це надіяться)

0  
4 killer   (14.06.2011 18:36) [Матеріал]
Надіятись потрібно тільки на себе...

-1  
2 Звезда   (14.06.2011 11:05) [Матеріал]
В Іваниці щас будуть Динамо,МКК і Припутні,дак шо трохі попустяться...

0  
1 Кеп у відставці))))   (13.06.2011 23:29) [Матеріал]
Що хочу сказати?
По матчу класно всі грали,не вийшло реалізувати моменти,нічого,попереду тренеровки)
До речі,Іваниця піфднялася на 2 місце,нічого собі)))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]