Головна » 2013 » Травень » 09

   Сьогодні,9 травня,в цей великий день народилися гравці нашої команди Яговенко Володимир і Обитоцький Володимир.Від імені всього колективу хотілося б привітати вас із цим прекрасним святом,побажати міцного здоров'я,щастя, здійснення мрій! Нехай життя, як яскрава мозаїка, складається зі світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожен новий день дарує успіх і чудовий настрій!Нехай життя дарує тисячі щасливих можливостей, і кожна з них буде використана на всі сто.


                                     Ще раз із Днем народження!!!

Переглядів: 466 | Додав: trener | Дата: 09.05.2013 | Коментарі (0)

                                                  Дорогі ветерани!
              Сердечно вітаємо вас із всенародним святом – Днем Перемоги!
    У цей славний день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.
    Свята пам’ять про Велику Вітчизняну війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Тому для нас, нащадків і спадкоємців солдатів Великої Перемоги, найвищим законом буття є вірність їх священній справі і нетлінній пам’яті, довічна синівська шана і повага.
    Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто ... Читати далі »
Переглядів: 537 | Додав: trener | Дата: 09.05.2013 | Коментарі (0)