Головна » 2012 » Травень » 10 » Відкриття проведено
00:05
Відкриття проведено

І так, "пулька" пройшла успішно. Приїхало аж 6 команд (колективи із Ічні-3 команди, Припутнів, Дружби і ГМИРЯНКИ)!!! Це для нас було дуже багато. Оскільки розраховували на менше. Регламент був як і раніше-10 хв тайм, після групового турніру матч за 3-тє місце, потім фінал. Все просто.

А тепер ближче до турніру:

Група 1
Команда Рахунок Команда
"Агротрейдер"(м.Ічня)
1-0
"Зірка"(с.Дружба)
"Агротрейдер"(м.Ічня)
1-0
"Промінь"(с.Гмирянка)
"Зірка"(с.Дружба)
0-0 Пен. 3-4
"Промінь(с.Грирянка)"
Група 2
Команда Рахунок Команда
"Росток"(м.Ічня)
0-0
"Юність"(м.Ічня)
"Юність"(м.Ічня)
1-0
"Динамо"(м.Ічня)
"Росток"(м.Ічня)
0-0
"Динамо(м.Ічня)"

Якщо швидко пробігтися по наших матчах, то можна сказати, що перевага, в основному була за нами (винятком є гра з "Динамо"), але реалізація була дуже слабкою. Помітною була відсутність декількох лідерів команди. Але що ж поробиш, таке життя. В когось виходить приїхати, а в когось ні. Сподобалися пару рейдів захисника Купки в першому матчі з "Юністю", але з точністю в нас були трішки проблеми. Те ж і в матчі з Гмирянкою, яку переграли повністю. Але сподобалося в суперниках те, що боролися вони до кінця. Ця команда нагадала мені нашу пару років назад, а саме ФК"Штурм". Коли грали на ентузіазмі.

А взагалі, коли подивитися в цілому на турнір, то майже всі ігри були як завжди однотонні, без великої кількості моментів (також виключаючи декілька ігор). "Агротрейдер" із своїми "легіонерами" були на висоті. Що ж тут казати.

"МКК" об"єдналося із "Динамо". Також потужним складом грала ця команда, але високого результату не досягли.

Сподобалась "проривна" гра "Юності", яка дійшла до фіналу, і навіть могла виграти, забивши першою гол. Але не втрималися до кінця.

Щодо новин взагалі, то стало під питанням участь команд із Южного і Парафіївки. Але взамін приєднається до чемпіонату Гмирянський "Промінь" і "Динамо"(м.Ічня) - (під питанням, тому що можливо, що вони заявляться на обласні змагання з футболу). І ще одне: ЧЕМПІОНАТ РАЙОНУ З ФУТБОЛУ РОЗПОЧНЕТЬСЯ НА ЦІЙ НЕДІЛІ!!!

Наступне тренування нашої команди відбудеться в суботу о 18:30 на стадіоні. Явка обов'язкова!!!

 
 
Переглядів: 540 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]