Головна » 2014 » Січень » 9 » Різдвяний турнір
17:26
Різдвяний турнір

   Доброго вечора всім шанувальникам Ічнянського футболу.7 січня,на базі місцевої ДЮСШ були проведені змагання по міні-футболу з нагоди заснування ФК"Ростка".Участь приймало 5 команд.Від "Єдності" було представлено 2 колективи:"Юність" і "Штурм".

   Першу гру наші команди між собою розкатали внічию:2-2.А потім..."Юність" всі 3 слідуючі матчі виграли,а "Штурм"-навпаки-програли.В результаті:перше і останнє місце.

   Дуже цікавим була гра між "Юністю" і "Агротрейдером",де наш колектив виграв з рахунком 2-1,не залишивши шансів своїм суперникам на чемпіонство.Матч за 2-ге місце "трейдери" відстояли з "Ветераном":1-1.Але,звичайно могли і поступитися,адже ветерани на досвіді "розкатували" своїх суперників.

   В кінці турніру призери були нагороджені грамотами,а також,кожній команді дісталося по торту.Тож,ніхто не залишився без солодощів.

   За організацію турніру звичайно,що потрібно подякувати Салаті О.Г.,тренеру по футболу ДЮСШ,і тренеру ФК"Росток".Він сам зібрав,організував і провів цей турнір)Тож,ДЯКУЄМО ВАМ ГРИГОРОВИЧ!)))

   Щодо чемпіонату району по міні-футболу,то за прогнозами федерації він розпочнеться через тиждень.

Переглядів: 440 | Додав: trener | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]