Головна » 2012 » Лютий » 16 » Підсумки чемпіонату
15:34
Підсумки чемпіонату

Закінчився черговий чемпіонат району з футзалу. Результати для кожної команди по-своєму втішні, або навпаки. Для нас-це провал… адже в кожному турнірі показували результат, а тут просто «посипались». Ну, ніхто нікого не звинувачує, у змаганнях винні тільки самі гравці, адже багато помилок було як з боку психології, так і з боку техніко-тактичних прийомів. Мабуть трішки були навіть самовпевнені… а може і показалось. Не хочу ні на кого скидати вину, але точно знаю, що вина на всій команді, а не на одній людині, чи групі людей з 2-3 чоловік.

Тепер щодо самого чемпіонату, то вже в перших двох турах інтрига не змусила себе чекати. «Факел» з Монастирища обіграв припутнян з рахунком 11-3. Хоча тут у «Агротрейдера» були проблеми із складом.

3 і 4 тур виділилися по-своєму: дербі між двома «Ростками» виділили кращого(«Росток-1»), але ця перемога основі далася не просто. Дуже довго «дубль» чинив опір. До половини другого тайму ніхто вже не вірив у виграш «Ростока-1». Але, все ж таки, результат на табло: 2-5.

Ще виділився матч «Юність»-«МКК», який був зіграний внічию 5-5. Іще можна виокремити відродження з «попелу» «Юності»( адже ніхто не вірив, що після розпаду команди на кубок району 2011р. вона щось зможе показати). І я, особисто, дуже радий такому результату команди-суперника, з чим їх і вітаю.

5-8 тури відзначилися суддівством… Хоча обговорювати його не будемо, бо багато людей кажуть, що ми завжди все скидаємо на суддівство. Але якби ви подивилися хоча б одну нашу гру з «Агротрейдером», то зрозуміли, що не просто так я критикую «рефері» (тут йдеться про гру 6-го туру чемпіонату з футзалу).

І хочеться ще сказати про «Дорогінку». Команда заявилася на змагання, але другу половину чемпіонату ми не бачили їх у спортзалах, де, по суті, сам чемпіонат і проводився.

А тепер ми наважилися номінувати декілька команд:

Надія чемпіонату-«Юність»(м.Ічня)

Відкриття чемпіонату-«Юність»(м.Ічня)

Розчарування чемпіонату-«Росток»(м.Ічня)

Повне розчарування чемпіонату-«Дорогінка».

Ще одна новина не по темі. У суботу, 18 лютого, наша команда, об'єднавшись з «Юністю» поїде на обласні змагання з футзалу в м.Ніжин. Поки що, нічого особливо не відомо. Про результати читайте на сайті. Дякуємо за увагу!)

 
 
Переглядів: 525 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]