Головна » 2012 » Травень » 2 » Окрім городів - тренування й товарняк
13:43
Окрім городів - тренування й товарняк

Керівництво ФК"Росток" вітає всіх вболівальників із травневими святами!!!

Найщиріші вітання з чудовим весняним святом праці – Днем Першого Травня! Зичимо щастя, здоров’я, весняного тепла! Натхнення, творчої праці! Хай першотравневі свята принесуть Вам і Вашим близьким радість та задоволення! Хай панує мир, злагода та добробут у Ваших оселях!

А тим часом, підготовка до травневих свят йшла повним ходом. В суботу, 28 квітня, був зіграний товариський матч з "Юністю", який ми програли 1-3. Важливим фактором в цій грі було те, що половина основного складу була відсутня. Це був великий мінус. То ж добирали, ким могли...

Наступний товарняк мав відбутися у вівторок, але наші суперники("Юність") відхилили пропозицію, зіславшись на дуже велику кількість травмованих. Що ж, розуміємо.

До речі, стали відомі учасники чемпіонату району цього сезону. Курйоз все-таки стався. Знялися із змагань "МКК"(тепер будуть виступати на обласних змаганнях по суботам) і "Динамо"(декілька їхніх гравців перейдуть до "Юності"). Ось так. А взагалі, команд-учасниць буде 8. Це колективи з Іваниці, Припутнів, Дружби, Дорогінки, Ічні("Росток" і "Юність"), а також нові учасники- Парафіївка і Южне. Нарешті, сіл стало більше. Це ПЛЮС)))

До уваги гравців ФК"Росток"!!!! Наступне тренування відбудеться в суботу о 18:30 на стадіоні. Всім бути!!!  

 
Переглядів: 709 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]