Головна » 2012 » Лютий » 27 » Обласні змагання
19:06
Обласні змагання

Маємо деяку інформацію про наші сумісні з "Юністю" обласні змагання. Нагадаємо, що від команди ФК"РОСТОК" в Ніжин їздили: Іваньков, Климчук, Обитоцький Ю., Дем"янець, Купка, Гужва; в свою чергу від "Юності" поїхало тільки 3 футболіста: Гармаш, Смілик, Денисенко.

Виступами не потішили. Хоча... багато в чому зіграв психологічний тиск, не будемо казати з боку кого цей тиск наносився, думаю, ви й самі здогадаєтесь. Із чотирьох матчів (2 команди з Ніжина, і 2 команди з Козельця) наші гравці зуміли з себе вижати тільки 1 перемогу, 1 нічию(з обома Ніжинами) і 2 програші. Таким чином, зайнявши 3-тє місце, ми не пройшли далі. Але причин цьому багато. Однією, основною, є те, що ніхто разом і не грав, тобто, тренувань, які б проводилися разом, НЕ БУЛО!!! Ось так. Зібралися і поїхали, надіючись щось виграти. Таке в нас керівництво-як результат, так відразу, а як зусиль приложить до цього, так ні, це зайве. Зараз я не виню там когось із керівництва загалом, а кажу про тренера, якщо уже їдемо по результат, то і тренування якісь повинні бути. У зал, де можна грати 5 на 5, ні разу ніхто тренуватись не їздив... ось і маємо.

Ще багато чого залишається поза кадром, адже не можна так себе вести. (зараз я про С.О.Г.) Це має бути соромно. Ми вибачаємося за таку поведінку перед усіма вболівальниками, ну і гравцями також... Соромно...

Щодо подальшої долі нашої команди, то читайте про це у майбутніх новинах.

 
Переглядів: 578 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]