Головна » 2012 » Травень » 21 » Несправедливий рахунок
23:32
Несправедливий рахунок

Всіх вітаємо з відкриттям чемпіонату району з футболу сезону 2012 р.!!!

Результати матчів 1-го туру до вашої уваги:

Команда Рахунок Команда
"Агротрейдер"(м.Ічня)
5-1
"Промінь"(с.Гмирянка)
"Нива"(с.Іваниця)
7-1
"Юність"(м.Ічня)
"Зірка"(с.Дружба)
2-1
"Росток"(м.Ічня)
"Дорогінка"(с.Дорогінка)
0-2
"Динамо"(м.Ічня)

"Росток": 1.Прокопець, 2.Савченко, 5.Іваньков, 11.Гужва, 3.Обитоцький В.(4.Сапсай,68), 7.Солов'ян(15.Кізуб,62), 17.Цвірко, 10.Усенко(13.Самойленко,87), 8.Супрун(18.Зорька,79), 6.Купка(9.Дем'янець,52), 14.Обитоцький Ю. Тренер:Салата Олександр Григорович.

Гол:Дем'янець(90+5).

З перших хвилин матчу господарі взяли ініціативу в свої руки... десь так, хвилин на 10.. не більше... після декількох невдалих моментів "вояки" віддали буквально нам всю перевагу. Нас як "поперло", доказом цього є 7 гольових моментів, які "городяни" змарнували. Дуже сподобалася гра нашого новачка з Прилук Усенка Євгенія, він виділявся точними передачами, декількома проривами до воріт суперника, а також, гольовими моментами. Також проявив себе і воротар Прокопець Євген, який витягував небезпечні удари. Стараннно в першому таймі виглядав і наш "центр". Комбінації, які розігрували гравці на цих позиціях були дуже навіть корисними. Серед новачків можна ще виділити і захисника Савченка В'ячеслава, який також боровся до кінця. Потрібно віддати почесне місце хлопцям, які грали вже третю гру підряд і викладалися на повну(Супрун М. і Гужва Д., нагадаємо, що вони грають також за обласну команду). А взагалі, всі молодці, старалися. Дуже сподобалося, хоча передсезонний брак відчувався. Це тільки перша гра, тож поспішних висновків робити не потрібно. Як висновок, можна сказати, що перший тайм був за нами.

Після перерви більш мотивовано виглядала команда господарів. Зігравши 7-8 хв гри, відбувся розіграш кутового, який і закінчився голом у наші ворота. Ввесь другий тайм господарі помітно атакували, намагалися забити ще один гол. І це вдалося їм зробити. НА фланзі обрізався тільки-но вийшовший на заміну Сапсай, після чого був виконаний навіс, потім 2 удари по воротам, які наш воротар просто чудом "витягнув", ну а третій залетів у ворота. Прикро, але такий він футбол... Добре, що хоч один гол відквитали. Дем'янець Володимир просто розстріляв ворота суперників метрів з 8-ми.

Хочеться додати: багато людей не зрозуміли, чому такий заголовок? Дак от. Суддя Бортник В., якого ми всі знаємо по тому, що він являється тренером "МКК", сьогодні був суддею і дуже часто помилявся... не в нашу сторону. То він не дивиться на бокового арбітра, коли той піднімає флажок, то цей "так званий" суддя не дивиться на порушення з боку "господарів", то коли нам забивали другий гол, він також не бачив піднятого флажка. Не потрібно взагалі братися судити, коли ти навіть елементарного не знаєш. І ще трохи добавлю. В тому сезоні ми також писали про суддівство, невдачне суддівство. І хтось у коментарях написав, що ми перебільшуємо, що ніколи не шукаємо "глибше", тобто в своїй команді, все скидаємо на суддівство. Так от. Сьогодні реально воно було "паршивим". 3 чи 4 помилки, які зробив суддя, були грубими. Мені, наприклад, не хотілося, щоб нас і надалі судив цей "так званий" суддя. І тут реально, у першому голу винні ми, але другий... офсайд.. навіть боковий показав...(((

Ще хочеться вибачитися перед вболівальниками за таку гру, і попросити шанс на реабілітацію в майбутньому.

До речі, наша обласна команда "МКК" на виїзді в Носівці поступилася "господарям" з рахунком 0-2.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
Команди І В Н П З-П О
1 "Нива"(с.Іваниця) 1 1 0 0 7-1 3
2 "Агротрейдер"(м.Ічня) 1 1 0 0 5-1 3
3 "Динамо"(м.Ічня) 1 1 0 0 2-0 3
4 "Зірка"(с.Дружба) 1 1 0 0 2-1 3
5 "Росток"(м.Ічня) 1 0 0 1 1-2 0
6 "Дорогінка"(с.Дорогінка) 1 0 0 1 0-2 0
7 "Промінь"(с.Гмирянка) 8 3 1 4 1-5 0
7 "Юність"(м.Ічня) 8 3 1 4 1-7 0

Наступну гру "Росток" проведе 27 травня в Гмирянці, в гостях в тамтешнього "Проміня".

 
 
Переглядів: 580 | Додав: trener | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]