Головна » 2012 » Листопад » 11 » Міні-турнір у Парафіївці
14:09
Міні-турнір у Парафіївці
   10.11.12 наша команда двома складами поїхала в с.Парафіївку. Був запланований міні-турнір між 4-ма командами: Єдність-1, Єдність-2, с.Южне та с.Парафіївка.
Склад команди Єдність-1 : Цвірко А, Гужва Д, Лісовий С, Кізуб І, Зюзь А, Марченко В (в)
Склад команди Єдність-2 : Денисенко М (в), Гармаш О, Смілик А, Кукса Є, Лісовий Є, Руденко Р.
   У першому ж матчі зійшлися команди Єдність-1 та с.Южне.Гра тривала по 20хв. Прикро, але пропустивши уже на самому початку 2 голи, команда з Ічні так і не змогла зрівняти рахунок.Десь всередині матчу "Єдність"-1 більше контролювала м"яча і прижали южнянців, але забивши ми також і пропустили. Матч закінчився з рахунком 4-2.
   В другому матчі вийшли команди Єдність-2 та команди Парафіївки. З перших хвилин стало ясно, що більш досвідчена команда візьме гору над "господарями" турніру. Ця гра видалася самою результативною. Команда з Парафіївки завжди опинялась у ролі доганяючих. Матч закінчився з рахунком 7-6 на користь "Єдності"-2.
   3 гра-"Єдність-1"-"Парафіївка". Ічнянська команда відразу взялася за контроль круглого і вдало атакували. У підсумку результативна перемога 8-2. Окрасою матчу став момент,коли з навісу Кізуба І. Гужва Д." ножицями" у падінні через себе влучив у перекладину) 
   Четвертий тур - це битва між "Єдністю"-1 та "Єдністю"-2. Гра виявилася дійсно класною, перевагу мала команда "Єдність"-2, вони більше контролювали мяча, але і перша команда недуже відставала. Матч закінчився з перевагою в один м'яч. Переможцем вийшла команда "Єдності""-2. 
Дякуємо за надану нам можливість тренування у більших залах)
   Вболівайте за "Єдність")))
Переглядів: 465 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]