Головна » 2012 » Липень » 22 » 9 тур
21:24
9 тур
Результати до Вашої уваги
Команда Рахунок Команда
"Росток"(м.Ічня)
3-2
«Промінь»(с.Гмирянка)
«Юність»(м.Ічня)
1-2
«Динамо»(м.Ічня)
«Нива»(с.Іваниця)
1-4
«Агротрейдер»(м.Ічня)
«Зірка»(с.Дружба)
1-1
«Магнат»(с.Дорогінка)

«Росток»: 1.Іванюта, 15.Савченко, 14.Обитоцький Ю, 3.Обитоцький В., 7.Солов’ян, 8.Супрун, 9.Усенко, 5.Іваньков, 10.Климчук, 11.Кутовий. На заміну виходили: Зорька, 4.Сапсай, 13.Самойленко, 17.Цвірко, Сутула. Тренер:Салата О.Г.

Голи:а втогол захисника «Проміня», Усенко, Климчук з п.

Жовта картка: Климчук, Обитоцький Ю.

22.07.2012р. Неділя. Росток приймає команду «Промінь» з Гмирянки. Знаєте, що перше хочеться сказати, то це явка гравців на гру. Прийшли ВСІ, за виключенням Воїнова В (який святкує своє день народження) ... Вітаємо тебе, Владе, зі святом. Всіх благ й успіхів тобі.

Тепер до перебігу самого матчу. Поспілкувавшись з деякими гравцями, уже було зрозуміло, що основною причиною "слабкої" , як на мене, гри, то це була недооцінка суперника. Вони ледве зібрали гравців на цей матч. Але ж наша задача полягала в чому? ... Отут я поставлю ... кожен по собі судить, яку задачу він ставив перед собою на цей матч. Якщо вам цікава моя думка, то без питань, висловлю: форсить! форсить-значить випендрюваться. (іншого слова просто не підберу)

Перший тайм проходив на половині поля суперника, вони рідко турбували нашого голкіпера. Було декілька моментів, які просто не реалізували, в деяких, дійшовши до воріт, не знали яким способом забити гол. Шансів забити була куча, на жаль, знову нас підводить результативність. Гра пройшла, як зазначалося вище, «на одних воротах» - як результат 2 гола. Першим відзначився захисник команди суперника, перекинувши свого голкіпера, м'яч просто залетів у сітку воріт. Другий гол забив Усенко Є. (помітна постать, яка вирізняється на кожній грі, завжди "пахає", «ригає».. називайте це як хочете, людина грає не тільки для себе, а й на команду!!)

Після 15-хвилинної перерви на поле вийшли гравці основи.. (замін було достатньо, але тренерський задум також проявилась на грі..) Вийшовши на поле Цвірко А. мав декілька нагод для взяття воріт, але м'яч не хотів залітати в сітку. Приблизно на 60 хв. матчу у штрафній суперника збивають Климчука Ю. Закономірний пенальті, яку сам постраждалий і реалізував. Мабуть найкращу нагоду за весь матч мав той самий Цвірко А., передачу від нападника не зміг замкнути(( це морально вбило його. Після такого моменту послідувало ще декілька неточних передач, але вже пізніше знайшов сили в собі, й дещо почала проявлятися активність в центрі поля. Але недовго це тривало, як тільки почала налагоджуватися гра, неприємний інцидент стався в центрі поля...гравець «Проміня» в'їхав коліном у стегно Андрію, який був змушений покинути поле. Травма вибила його приблизно на тиждень. Видужуй швидше...

Після цього пішли "коронні" заміни тренера, які в корні переламали хід гри. Послідували 2 пропущені голи від «гостей». У підсумку, закономірна, але важка перемога команди «Росток».

«Городяни» здобувають важкі 3 очка.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
Команди І В Н П З-П О
1 "Агротрейдер"(м.Ічня) 9 8 1 0 48-5 25
2 "Динамо"(м.Ічня) 9 8 1 0 33-4 25
3 "Нива"(с.Іваниця) 9 6 0 3 28-20 18
4 "Зірка"(с.Дружба) 9 3 3 3 14-19 12
5 "Магнат"(с.Дорогінка) 9 3 2 4 18-17 11
6 "Росток"(м.Ічня) 9 2 1 6 14-25 7
7 "Юність"(м.Ічня) 9 2 0 7 7-28 6
8 "Промінь"(с.Гмирянка) 9 0 0 9 10-53 0

Статтю підготував Цвірко Андрій, редактори Солов’ян Олег, Петруша В’ячеслав.

 
 
Переглядів: 684 | Додав: trener | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]