Головна » 2012 » Липень » 9 » 7 тур
12:13
7 тур
Результати до Вашої уваги
Команда Рахунок Команда
"Юність"(м.Ічня)
0-6
"Агротрейдер"(м.Ічня)
"Росток"(м.Ічня)
0-4
"Динамо"(м.Ічня)
"Зірка"(с.Дружба)
4-0
"Промінь"(с.Гмирянка)
"Магнат"(с.Дорогінка)
1-2
"Нива"(с.Іваниця)

"Росток": 12.Вітер, 2.Обитоцький В., 16.Гужва, 8.Супрун, 5.Іваньков, 3.Зюзь, 7.Солов'ян, 10.Климчук, 17.Цвірко, 13.Самойленко, 14.Обитоцький Ю. На заміну виходили: 9.Дем'янець, 18.Зорька, 4.Сапсай, 6.Воїнов,1.Іванюта. Тренер:Салата О.Г.

Сьогоднішній тур багато на що відкрив мені очі. Я побачив справжню реалію команди "Росток". Відношення керманичів до гравців команди, а також відношення самих гравців у команді.

На грі був відсутнім голкіпер команди Євген Прокопець. Так, дійсно, бувають моменти, коли ти не зможеш прийти на гру, для цього існує голкіпер №2, який зможе в деякій мірі замінити основного голкіпера. Наш коуч не спромігся дізнатися про склад команди перед грою, знаючи про кадрові проблеми. Знаючи те, що основний голкіпер не гратиме, завелась така розмова, чи я зрозумів "розвод" усіх, що замінить голкіпера Антон Іванюта, новачок команди, який досить непогано вписався у гру. Голкіпером №2 став Володимир Вітер. Звичайно, мандраж хлопця зрозуміти можна, особисто моя думка, то тут я ЗА нього, він відстояв на 90% своїх можливостей перший тайм гри. Здавалось мені, що ми можемо ГІДНО протистояти супернику. Той гол, який "залетів чудом" у ворота дещо послабив настрій команди, але це ж не кінець!!!! ****%%???::;%;; - тут вкладені всі матюки, які я хотів виразити гравцю Х (ікс) , який неспортивно повівся з воротарем у роздягальні і тупо убив інтерес до гри. Особисто моя думка така, якщо саме ТИ не спромігся показати ту гру, на яку розраховувала команда, ТО ІДИ ТИ Н…УЙ, а не грузи інших, за словами «та на…уй нам потрібен такий воротар» .. чому ти не станеш - ? мм? у мене просто не вистачає запасу матюкливих слів, щоб охарактеризувати гру цього містера Х. Справедлива заміна, яка напрошувалась раніше, ніж це сталося послужила переломом у цій, як на мою думку, хорошій грі. (моя думка - це перший тайм)

Хочу сказати, що перший тайм відіграли красиво, молодці, старалися. Ну навіщо містеру Ікс ламати все це криками?? Я не найду відповіді на це питання.

Вийшовши на другий тайм, команда була повністю настроєна на атакувальну гру, де ми повинні були зрівнювати рахунок, так як поступив знак "зверху", у нас з'явився додатковий стимул грати, забивати і все все все... АЛЕ.... якщо особисто мені, то взагалі не розумію ходу думок тренера, який зробив декілька тупих замін, які в корні добили уже деморалізовану команду. Отримали ще 3 гола в свої ворота. Підсумок матчу 0-4. Вийшовши на заміну голкіпер Антон показав чудову гру, але футбол БЛ…Ь ЦЕ НЕ ОДИН ВОРОТАР, А ЩЕ 10 ГРАВЦІВ!!!!!!!!!!! Я підкреслю це слово...ЩЕ 10 ГРАВЦІВ!!!!!!!!! Дехто з вийшовших на заміну показав гру, у деяких не вийшло, але це таке... заміна зроблена, на тебе покладені надії тренера)))) А поки що, просто істеричний сміх…

Закономірно програли... що можна ще сказати? Коли гра йде і все нормально, то задача нашого тренера – це, бл…ь, зламати гру, будь-яким способом! Це я вже помічаю не вперше, зламати гру тупими замінами.

Візьмемо здалеку: у команди Росток є декілька тренувань на тиждень. загальна явка гравців команди на тренування-приблизно 30%, де їм (звичайно за явки тренера, а це сягає близько 25% за сезон) тренер розповідає про помилки, зроблені у минулому матчі. Типу розбір польотів. ПИШУ ВІДВЕРТО, тому мені не хочеться тримати в секреті, хто ходить на тренування: Солов’ян О, Гужва Д, Кізуб І, Купка О ( на даний момент перебуває у лазареті, через проблеми з ногою), Цвірко А, Іванюта А, помітна поява Самойленка В. Решти гравців, НУ ХОЧ УБИЙ, я на тренуванні не помічаю.... Пох..й, я ловлю камні у свій город, кидайте))

Не можу оминути того інциденту, який стався у роздягальні після матчу. Вова Д, я вважаю, що ти в даній ситуації був не правий, коли тобі йшли я скажу так.."тіпа підсказки" від тренера, так, вони носили нагнітаючи характер, але матюки - це властиво тренеру..він має право давати пі...**дюлєй командіі. Але це було б у тому випадку, коли ТРЕНЕР, призначивши тренування, сам не приходить на нього, навіть не сповістивши гравців. Все йде здалеку, все нехочу описувать, але картина ясна, закономірний результат!!!

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ
Команди І В Н П З-П О
1 "Агротрейдер"(м.Ічня) 7 6 1 0 34-4 19
2 "Динамо"(м.Ічня) 7 6 1 0 30-3 19
3 "Нива"(с.Іваниця) 7 5 0 2 24-15 15
4 "Магнат"(с.Дорогінка) 7 3 1 3 17-15 10
5 "Зірка"(с.Дружба) 7 3 1 3 11-16 10
6 "Юність"(м.Ічня) 7 2 0 5 4-23 6
7 "Росток"(м.Ічня) 7 1 0 6 9-21 3
8 "Промінь"(с.Гмирянка) 6 0 0 7 8-40 0
 
 
Переглядів: 758 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]