Головна » 2014 » Червень » 9 » 5 тур.Вища ліга району
22:34
5 тур.Вища ліга району

Здраствуйте.Сьогодні,8 червня,відбувся черговий тур чемпіонату району з футболу.

Але,ми відпишемо тільки про вищу лігу району,адже в першій лізі треба ще уточнити декілька спірних моментів в декількох матчах.Отже:


 

                               «Агротрейдер»(м.Ічня)   6-2   «Нива»(с.Іваниця)

         

                              «Єдність»(м.Ічня)   0-3   «Зірка»(с.Дружба)


 

                              «Росток-Надія»(с.Припутні)   5-3   «Динамо»(м.Ічня)


 


 

   «Єдність»:12.Смілик,4.Журавель,99.Зюзь,21.Палуб,2.Обитоцький В.,77.Воїнов,17.Цвірко,75.Радченко,Політун,11.Климчук-к,9.Іванюк.Запасний:13.Яговенко.


 

Ось так,можна сказати безславно закінчується перше коло для нашої команди.Багато для кого просто перестало існувати саме бажання грати в футбол,також в частини колективу просто не витримують нерви.Щодо гри,то перший тайм пройшов під більш-менш рівною грою обох команд.Але по гостроті моментів,як і по їх кількості, переважали «гості».В першій половині гри команду вперед міг виводити Іванюк С.,після прострілу з правого флангу Климчука Ю.,але «круглий» по зрадницьки зрізався і пролетів вище воріт.Також був момент у Цвірка,коли після передачі Климчука Ю. Андрій ударив трохи правіше рамки.Був особливо гострий момент і в Радченка,коли після кутового він довго обробляв м’яч,і в результаті його просто вибили з під ніг.

Другий тайм пройшов під атаки «гостей» і фантастичну гру нашого воротаря,не відзначити яку не можливо.Було замітно,що гравці трохи виснажені і дещо «впали» духом.Адже зараз ситуація в команді не сама найкраща.Багато хто покинув колектив…Надіємося реабілітуватися в 2 колі.


 

До речі,є інформація про те,що вища ліга чемпіонату району переривається на перерву в 2 тижні,щоб зрівнятися по іграм із першою лігою.Тож слідуючий тур відбудеться 29 червня,тоді і стартує 2 коло в першій лізі району.


 

Переглядів: 448 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]