Головна » 2010 » Жовтень » 5 » 1/2 фіналу
12:29
1/2 фіналу

                "Штурм"(м.Ічня)   2-2   "Зірка"(с.Дружба)

                "Надія"(с.Припутні)   2-2   "МКК"(м.Ічня)

                      Ігри у відбудуться 9 жовтня.

"ШТУРМ":Млинець,Амбросьев(Купка,46),Дейнека,Сапсай(Дем'янець,46),Петруша,Обітоцький(Солов'ян,70),Супрун,Хаюк,Петреченко,Гонтаренко-к.

Ось тепер все точно знають, що "Штурм"-це команда з характером. 

А тепер детальніше.1 тайм почався з пресинга гостей, під дією якого "городянам" було не по собі.І цей пресинг дав результат.На 13-й хвилині після метушні біля воріт господарів, гравці "Зірки" практично заштовхали м'яч у ворота. Після цього гола гравці "Штурма" пішли вперед, але багато атак завершувалися нічим.Йшла 28-я хвилина, Хаюк був виведений добрим пасом один на один, після чого, не розгубившись, забив гол.До кінця 1-го тайму гра вирівнялась поступово. 

 2-й тайм розпочався двома замінами у "Штурма". Цн. захисника Сапсая замінив Дем'янець, та пр. захисника Амбросьева (травмувався)-Купка О. По грі можна сказати, що у обох команд у другому таймі була однакова кількість моментів для взяття воріт.Але просто нервозність і психологічний тиск дали свое.На 70-й хвилині замість Обітоцкого вийшов Солов'ян. Через 5 хвилин, після корявого удару гравця "Зірки", м'яч прокотилася під воротарем, і 1-2.Господарі кинулися відігруватись.І на 82-й хвилині після подачі з кутового Супруна, який вийшов з заміни Солов'ян забив гол.До кінця гри господарі могли забити ще пару голів, але на жаль ........ 

Отже, фінальний свисток судді фіксує рахунок 2-2, при якому шанси у обох команд залишаються рівними.

Переглядів: 507 | Додав: trener | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]